17 11 2006

Kids Rights Peace Price!

Op zondag 19 november wordt de International Childrens’ Peace Prize uitgereikt. De internationale Kindervredesprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de rechten van het kind, waar ook ter wereld. Op een gratis concert op de Dam zullen de AAA-acts BLØF, Ilse DeLange, Racoon en Veldhuis & Kemper acte de présence geven en de uitreiking met een optreden opluisteren!

  Lees meer

Delen:              

31 10 2006

E.ON campagne met BLØF!

BLØF, de succesvolle Nederlandse formatie verkent haar grenzen met het album ‘Umoja’. Zoals BLØF naar vernieuwingen zoekt in de wereld van de muziek, zo geeft E.ON de wereld nieuwe energie door grenzen te verleggen. Vandaar dat het energiebedrijf en de Zeeuwse band elkaar gevonden hebben in een TV commercial.

  Lees meer

Delen:              

16 10 2006

BLØF kiest voor Agents After All!

BLØF en Agents After All gaan samenwerken! Agents After All is per direct het aanspreekpunt voor alle optredens van de band. Het gaat dus om alle shows in clubs, theaters, op festivals en tijdens besloten bedrijfsfeesten.

  Lees meer

Delen:              

07 10 2006

8 Urban Awards nominaties!

Maandag zijn de nominaties voor de Urban Awards (voorheen MoBo awards) bekend gemaakt. Agents After All blijft bij deze editie wederom niet onopgemerkt met maar liefst 8 nominaties!

  Lees meer

Delen: