14 01 2007

Theatertournee BLØF van start!

Na een uitermate succesvol 2006, waarin het album UMOJA werd uitgebracht, trappen de Zeeuwen het nieuwe jaar af met een tour langs de grote theaters van het land!

  Lees meer

Delen:              

05 01 2007

Agents After All acts op Noorderslag 2007!

Op 13 januari vindt in Groningen weer het Noorderslag Festival plaats. Natuurlijk is Agents After All ook dit jaar weer vertegenwoordigd. Zo zullen Ilse DeLange, Postman, Alamo Race Track & Luie Hond optreden in de Noorderslag thuishaven de Oosterpoort.

  Lees meer

Delen:              

22 12 2006

Racoon biedt gratis twee downloads aan!

De nummers zijn opgenomen tijdens de sessies voor de cd Another Day, maar zijn uiteindelijk niet op het album terechtgekomen. De band heeft de liedjes nu alsnog gemixt en gemasterd. Racoon wil op deze manier iedereen bedanken die de laatste cd heeft gekocht.

  Lees meer

Delen:              

16 12 2006

BLØF meest verkocht in iTunes Store!

Het album ‘UMOJA’ van de Zeeuwse band BLØF is in 2006 het meest gedownload in de iTunes Store van Apple. BLØF laat hiermee de Red Hot Chili Peppers met ‘Stadium Arcadium’, die in vele andere landen op de eerste plaats staat, achter zich!

  Lees meer

Delen:              

16 12 2006

Daniël Lohues te gast bij De Wereld Draait Door!

Maandag 18 december is Daniël Lohues te gast bij het VARA programma De Wereld Draait Door. Hij zal daar praten over zijn liefde voor kerst(liedjes), zijn eigen kerstsingle ‘Kerstmis met joe’ en over de reprise van zijn theatertournee ‘Allennig’.

  Lees meer

Delen:              

01 12 2006

BLØF geeft gratis album weg!

BLØF geeft fans die in het bezit zijn van hun laatste album ‘UMOJA’, een ‘cadeautje’: een gratis album, BLØF XXS getiteld, via ‘Opendisc’.

  Lees meer

Delen:              

23 11 2006

Agents After All festival aanbod 2007!

Het is nog dan nog wel geen pakjesavond, maar Agents After All pakt alvast uit! Hierbij ons geweldige aanbod voor het voorjaar en het festivalseizoen. Van nieuw talent tot gevestigde namen en grote sterren, van hiphop tot rock. Je weet het, je bent bij ons aan het juiste adres voor goede artiesten. Bel ons gerust voor informatie en de meest actuele prijzen.

  Lees meer

Delen:              

17 11 2006

Kids Rights Peace Price!

Op zondag 19 november wordt de International Childrens’ Peace Prize uitgereikt. De internationale Kindervredesprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de rechten van het kind, waar ook ter wereld. Op een gratis concert op de Dam zullen de AAA-acts BLØF, Ilse DeLange, Racoon en Veldhuis & Kemper acte de présence geven en de uitreiking met een optreden opluisteren!

  Lees meer

Delen:              

31 10 2006

E.ON campagne met BLØF!

BLØF, de succesvolle Nederlandse formatie verkent haar grenzen met het album ‘Umoja’. Zoals BLØF naar vernieuwingen zoekt in de wereld van de muziek, zo geeft E.ON de wereld nieuwe energie door grenzen te verleggen. Vandaar dat het energiebedrijf en de Zeeuwse band elkaar gevonden hebben in een TV commercial.

  Lees meer

Delen: