01 03 2007

Soundclash met Pete Philly & BEEF!

Pete Philly & Perquisite nemen het op tegen Beef! tijdens de derde Red Bull Soundclash op woensdag 14 maart in Paradiso Amsterdam. Tijdens deze ultieme muzikale krachtmeting strijden beide acts vanaf twee podia om de stem van het publiek!

  Lees meer

Delen:              

15 02 2007

The Scene weer bij elkaar!

In 2002 stopte zanger Thé Lau met zijn band The Scene en verkoos hij solocarrière. Nu, vijf jaar later, maakt platenmaatschappij V2 bekend dat de groep dit voorjaar weer bij elkaar komt!

  Lees meer

Delen:              

15 02 2007

Nieuw live album BEEF!

Op 20 februari staat Beef’s eerste officiele release na ‘Last Rudy Standing’ gepland. ‘Last Rudies Live – The Singles’!

  Lees meer

Delen:              

25 01 2007

BLØF kondigt nieuwe tour aan!

De Zeeuwse band BLØF reist de komende maanden door het land voor een aantal nieuwe shows. In de periode van april tot en met juni geeft de band een zestal concerten op diverse locaties in het land tijdens de voorjaarstour van 2007.

  Lees meer

Delen:              

14 01 2007

Theatertournee BLØF van start!

Na een uitermate succesvol 2006, waarin het album UMOJA werd uitgebracht, trappen de Zeeuwen het nieuwe jaar af met een tour langs de grote theaters van het land!

  Lees meer

Delen:              

05 01 2007

Agents After All acts op Noorderslag 2007!

Op 13 januari vindt in Groningen weer het Noorderslag Festival plaats. Natuurlijk is Agents After All ook dit jaar weer vertegenwoordigd. Zo zullen Ilse DeLange, Postman, Alamo Race Track & Luie Hond optreden in de Noorderslag thuishaven de Oosterpoort.

  Lees meer

Delen:              

22 12 2006

Racoon biedt gratis twee downloads aan!

De nummers zijn opgenomen tijdens de sessies voor de cd Another Day, maar zijn uiteindelijk niet op het album terechtgekomen. De band heeft de liedjes nu alsnog gemixt en gemasterd. Racoon wil op deze manier iedereen bedanken die de laatste cd heeft gekocht.

  Lees meer

Delen:              

16 12 2006

BLØF meest verkocht in iTunes Store!

Het album ‘UMOJA’ van de Zeeuwse band BLØF is in 2006 het meest gedownload in de iTunes Store van Apple. BLØF laat hiermee de Red Hot Chili Peppers met ‘Stadium Arcadium’, die in vele andere landen op de eerste plaats staat, achter zich!

  Lees meer

Delen:              

16 12 2006

Daniël Lohues te gast bij De Wereld Draait Door!

Maandag 18 december is Daniël Lohues te gast bij het VARA programma De Wereld Draait Door. Hij zal daar praten over zijn liefde voor kerst(liedjes), zijn eigen kerstsingle ‘Kerstmis met joe’ en over de reprise van zijn theatertournee ‘Allennig’.

  Lees meer

Delen:              

01 12 2006

BLØF geeft gratis album weg!

BLØF geeft fans die in het bezit zijn van hun laatste album ‘UMOJA’, een ‘cadeautje’: een gratis album, BLØF XXS getiteld, via ‘Opendisc’.

  Lees meer

Delen: