15 04 2007

BLØF grote winnaar 3FM Awards!

BLØF is de onbetwiste winnaar van de 3FM Awards geworden. De Zeeuwen gingen zondag naar huis met vier prijzen, voor beste band, beste popartiest, beste album (Umoja) en Paskal Jakobsen won de prijs voor beste zanger!

  Lees meer

Delen:              

14 04 2007

Nieuw album The Scene!

Voorjaar 2007 werd bekend gemaakt dat de legendarische band The Scene weer bij elkaar zou komen. Voor een nieuwe cd en een tournee. Op 21 mei 2007 zal de nieuwe cd van The Scene uitkomen. De titel van het album is eenvoudig maar veelzeggend, namelijk ‘2007’.

  Lees meer

Delen:              

10 04 2007

Anouk beschikbaar voor besloten optredens!

Anouk is een artiest van zó’n wereldklasse dat elke Nederlander daar trots op is. Agents After All is dan ook zeer vereerd dat Anouk per direct bij Agents After All te boeken is voor besloten evenementen!

  Lees meer

Delen:              

23 03 2007

Zeven AAA acts genomineerd voor 3FM Awards!

De nominaties voor de 3FM Awards zijn bekend! Zaterdagmorgen maakte 3FM DJ Sander de Heer in zijn programma Het Huis van De Heer (BNN) de genomineerde artiesten bekend. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse
radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. In de 10 categoriën werden 7 verschillende AAA-acts maar liefst 17 keer genomineerd!

  Lees meer

Delen:              

06 03 2007

Daniël Lohues te gast in Netwerk!

Woensdag 7 maart a.s. is Daniël Lohues te gast in het TV programma Netwerk. Het TV programma maakt in het kader van de aanstaande Provinciale Staten verkiezingen een serie waarin ook Daniël te zien zal zijn, aan het woord komt en het prachtige ‘Pries de dag nie veur het aobend is’ vertolken!

  Lees meer

Delen:              

01 03 2007

Soundclash met Pete Philly & BEEF!

Pete Philly & Perquisite nemen het op tegen Beef! tijdens de derde Red Bull Soundclash op woensdag 14 maart in Paradiso Amsterdam. Tijdens deze ultieme muzikale krachtmeting strijden beide acts vanaf twee podia om de stem van het publiek!

  Lees meer

Delen: