18 07 2007

BEEF! brengt ‘I Would Stay’ digitaal uit!

Nadat BEEF! overladen werd door de vele enthousiaste reacties op hun stukje uit de Orange reclame, hebben zij nu ‘I Would Stay’ van Krezip op hun eigen funky manier digitaal uitgebracht! Op 17 juli is het nummer voor het eerst te horen op 3FM in de Coen en Sander show. Tijdens deze uitzending heeft Jacqueline Govaert telefonisch laten weten het helemaal te gek te vinden.

  Lees meer

Delen:              

16 07 2007

‘Doeks Uut Hasselt’ weer op TV!

In opdracht van Agents After All’s zusterbedrijf The Missing Synch componeerde Daniël Lohues wederom de muziek voor Senternovum’s ‘Het Nieuwe Rijden’-campagne!

  Lees meer

Delen:              

01 07 2007

BLØF ontvangt driedubbel platina voor UMOJA!

BLØF heeft zaterdagavond een triple platina award gekregen voor zijn cd ‘UMOJA’. Daarvan zijn inmiddels meer dan 210.000 stuks verkocht. De Zeeuwse band kreeg de award tijdens het optreden bij Concert At Sea!

  Lees meer

Delen:              

19 06 2007

‘Dutch Touch’ nu op TV én DVD!

Film over de Nederlandse hiphopcultuur, met o.a. Brainpower. Via de straten in Amsterdam Zuidoost, langs de Rotterdamse Maas tot aan de bakermat New York volgt filmmaakster Ulrike Helmer hen over een periode van meer dan een jaar. De film is op 1 juli om 18.55 uur te zien op Nederland 2 bij de NPS ‘Uur van de Wolf’! De DVD met vele extra’s ligt nu in de winkel!

  Lees meer

Delen:              

10 06 2007

‘Mick liep op sportschoentjes, Keith gewoon op zijn sokken’

’Verboden te fotograferen’, stond met grote letters op waarschuwingsborden in het Nijmeegse Goffertpark. Maar Daniël Lohues zouden ze heus niet zomaar van het podium jagen. En dus liet de Drent zich door tourmanager Pieter Spoelstra van The Louisiana Blues Club – met een mobiele telefoon – vereeuwigen op het podium tijdens zijn optreden in het voorprogramma van de legendarische rockband Rolling Stones!

  Lees meer

Delen:              

08 06 2007

BEEF! warmt BLØF publiek op!

Tijdens BLØF’s eerste stadionoptreden in het PSV Stadion zal de Eindhovense reggaeformatie BEEF! als voorprogramma het publiek opwarmen!

  Lees meer

Delen:              

06 06 2007

BLØF meest gedraaide act in 2006!

BLØF is voor het tweede achtereenvolgende jaar de meest gedraaide nationale act op de Nederlandse radio en televisie! Marco Borsato en Anouk volgen op de tweede en derde plek. De Zeeuwse band voerde ook al in 2001, 2002 en 2003 de lijst aan…

  Lees meer

Delen: