23 03 2007

Zeven AAA acts genomineerd voor 3FM Awards!

De nominaties voor de 3FM Awards zijn bekend! Zaterdagmorgen maakte 3FM DJ Sander de Heer in zijn programma Het Huis van De Heer (BNN) de genomineerde artiesten bekend. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse
radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. In de 10 categoriën werden 7 verschillende AAA-acts maar liefst 17 keer genomineerd!

  Lees meer

Delen:              

06 03 2007

Daniël Lohues te gast in Netwerk!

Woensdag 7 maart a.s. is Daniël Lohues te gast in het TV programma Netwerk. Het TV programma maakt in het kader van de aanstaande Provinciale Staten verkiezingen een serie waarin ook Daniël te zien zal zijn, aan het woord komt en het prachtige ‘Pries de dag nie veur het aobend is’ vertolken!

  Lees meer

Delen:              

01 03 2007

Soundclash met Pete Philly & BEEF!

Pete Philly & Perquisite nemen het op tegen Beef! tijdens de derde Red Bull Soundclash op woensdag 14 maart in Paradiso Amsterdam. Tijdens deze ultieme muzikale krachtmeting strijden beide acts vanaf twee podia om de stem van het publiek!

  Lees meer

Delen:              

15 02 2007

The Scene weer bij elkaar!

In 2002 stopte zanger Thé Lau met zijn band The Scene en verkoos hij solocarrière. Nu, vijf jaar later, maakt platenmaatschappij V2 bekend dat de groep dit voorjaar weer bij elkaar komt!

  Lees meer

Delen:              

15 02 2007

Nieuw live album BEEF!

Op 20 februari staat Beef’s eerste officiele release na ‘Last Rudy Standing’ gepland. ‘Last Rudies Live – The Singles’!

  Lees meer

Delen:              

25 01 2007

BLØF kondigt nieuwe tour aan!

De Zeeuwse band BLØF reist de komende maanden door het land voor een aantal nieuwe shows. In de periode van april tot en met juni geeft de band een zestal concerten op diverse locaties in het land tijdens de voorjaarstour van 2007.

  Lees meer

Delen:              

14 01 2007

Theatertournee BLØF van start!

Na een uitermate succesvol 2006, waarin het album UMOJA werd uitgebracht, trappen de Zeeuwen het nieuwe jaar af met een tour langs de grote theaters van het land!

  Lees meer

Delen:              

05 01 2007

Agents After All acts op Noorderslag 2007!

Op 13 januari vindt in Groningen weer het Noorderslag Festival plaats. Natuurlijk is Agents After All ook dit jaar weer vertegenwoordigd. Zo zullen Ilse DeLange, Postman, Alamo Race Track & Luie Hond optreden in de Noorderslag thuishaven de Oosterpoort.

  Lees meer

Delen:              

22 12 2006

Racoon biedt gratis twee downloads aan!

De nummers zijn opgenomen tijdens de sessies voor de cd Another Day, maar zijn uiteindelijk niet op het album terechtgekomen. De band heeft de liedjes nu alsnog gemixt en gemasterd. Racoon wil op deze manier iedereen bedanken die de laatste cd heeft gekocht.

  Lees meer

Delen: