03 01 2008

AAA-acts op Noorderslag 2008!

Op 12 januari vindt in de Groningse Oosterpoort weer het Noorderslag festival plaats. Inmiddels zijn alle acts bekend gemaakt. Vanuit AAA zullen Stevie Ann, The Girls, Jeremy’s, Claw Boys Claw en Mala Vita vs Balkan Beatz DJ’s het podium betreden!

  Lees meer

Delen:              

18 12 2007

BLØF brengt fotoboek uit!

Het BLØF-project UMOJA, dat in het Swahili eenheid, saamhorigheid en eenwording betekent, is een muzikale ontdekkingsreis die zijn weerga niet kent! Twee jaar lang reisde BLØF over de hele wereld, om muziek te maken met artiesten in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azie, Australie en Europa. Deze reis is vastgelegd in foto’s en teksten, gemaakt door de bandleden, en resulteerde in CD’s, DVD’s en een prachtige film. Beleef nu de trip mee met dit schitterende fotoboek. Werp een blik achter de schermen tijdens de opnames en kijk mee voor, tijdens en na de optredens… Het BLØF UMOJA travelogue fotoboek ligt vanaf 18 december in de winkel!

  Lees meer

Delen:              

17 12 2007

3FM Presents: ‘BLØF & KODO: East meets West’!

Ook tweede show BLØF en KODO verkoopt uit, derde en laatste datum toegevoegd!

Nu de concerten van BLØF en KODO op zowel 14 als 15 maart zijn uitverkocht, heeft concertorganisator Agents After All Concerts besloten om een derde- en laatste datum toe te voegen: 16 maart 2008. Dit betekent dat half maart de Heineken Music Hall drie dagen lang letterlijk op haar grondvesten zal trillen door unieke en spectaculaire optredens van BLØF en de legendarische Japanse drumgroep KODO!

  Lees meer

Delen:              

17 12 2007

Daniël Lohues & Brainpower te gast in Top 2000 A GoGo!

Ieder jaar, tussen Kerst en Oud&Nieuw zendt de NPS op televisie (Ned3) de Top2000Agogo uit. Een programma waarin een compleet scala aan popklassiekers de revu passeert. Van de Beatles tot de Carpenters, van Bob Dylan tot de Police en nog veel meer!

  Lees meer

Delen:              

11 12 2007

Nieuw album Anouk binnen twee weken platina!

Het nieuwe album van Anouk, ‘Who’s Your Momma’ is twee weken na release bekroond met de Platina status. Het album staat op dit moment op de nummer één positie in de GFK Mega Album Top 100!

  Lees meer

Delen:              

28 11 2007

Racoon kondigt release nieuw album en nieuwe live data aan!

Heugelijk nieuws bereikt ons vanuit Goes, want daar wordt de komst van een nieuwe CD van de Zeeuwse band Racoon gemeld. Afgelopen jaar heeft de groep samen met producer Michel Schoots aan hun vierde album gewerkt en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan ‘Before You Leave’. Want zo zal de nieuwe plaat gaan heten. Het is de bedoeling dat ‘Before You Leave’ vanaf de tweede helft van februari in de winkels ligt!

  Lees meer

Delen:              

28 11 2007

Hind & Daniël Lohues in Volgspot Kerstconcert te Zwolle!

Woensdag 19 december vindt in Theater Odeon in Zwolle het Volgspot-Kerstconcert plaats. Dit jaarlijkse locatieconcert van het NCRV-radioprogramma Volgspot presenteert met singer-songwriters Daniël Lohues en Leine, multitalent Spinvis, onze Nederlandse Songfestivalafgevaardigde Hind en het Volendamse driemanschap 3-J’s een gevarieerd artistiek topprogramma.

  Lees meer

Delen:              

24 11 2007

DVD ‘Manier Om Thuis Te Komen’ van BLØF nú uit!

De DVD ‘Een Manier Om Thuis Te Komen – UMOJA Live’ ligt vanaf 23 november in de winkel. De muziekdocumentaire laat zien hoe de cd/dvd UMOJA tot stand is gekomen en geeft tevens een vervolg aan het project: de reden voor het maken van de film. Bijna alle artiesten, die tijdens de dertien reizen van BLØF over de vijf continenten hebben meegewerkt aan UMOJA, werden naar Nederland gehaald voor een unieke reeks concerten. De concertbeelden vormen samen met het imponerende verhaal van Peter Slager (basgitaar), Bas Kennis (toetsen), Norman Bonink (drums) en Paskal Jakobsen (zang, gitaar), over muziek, elkaar en de wereld, de basis van de film!

  Lees meer

Delen:              

23 11 2007

Hind te gast bij Pauw & Witteman!

Hind is vrijdagavond 23 november te gast bij Pauw & Witteman. Ze zal daar praten over haar deelname aan de 53ste editie van het Eurovisie Songfestival!

  Lees meer

Delen:              

17 11 2007

Michel Huigen werkzaam voor Agents After All

Michel Huijgen is per direct werkzaam als manager bij Agents After All. Huijgen is manager van onder andere The Sheer en Relax en zal binnen Agents After All zijn managementroster verder uit gaan breiden.

  Lees meer

Delen: