12 06 2018

100.000ste bezoeker Freek Vonk Live!

Freek Vonk treedt dit jaar op 27 december in AFAS Live op in Amsterdam. Met ‘In het Hol van de Leeuw’ staat de koning van het dierenrijk centraal in de show van dr. Freek Vonk. In december wordt de honderdduizendste bezoeker verwacht van zijn live shows. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.freekvonklive.nl

Op dit moment trekt Freek langs de grote theaters van Nederland met een theatershow die in alle steden volledig is uitverkocht. Op 27 december zal er een gloednieuwe show in de AFAS Live gepresenteerd worden. Tussen de shows door zal Freek voor zijn tv-programma weer een aantal verre reizen maken naar Mozambique en Suriname.

Freek: “Ik heb weer enorm veel ideeën voor de nieuwe show, die spannend en leerzaam wordt. En ik mag in december de 100.000ste bezoeker van mijn show ontvangen, dat wordt kicken”

In het Hol de Leeuw vertelt Freek over zijn wereldse avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, de verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

 De kaartverkoop is per direct gestart via www.freekvonklive.nl.

Delen: