08 03 2019

RONDÉ brengt ‘Flourish’ uit

Hij is er: het lang verwachte nieuwe album van RONDÉ.  Gisteren werd ‘Flourish’ in Tivoli Vredenburg groots gepresenteerd. Het album is opgenomen in Berlijn in samenwerking met Niels Zuiderhoek, bekend van zijn werk met onder andere Kensington. ‘Flourish’ bestaat uit 12 nummers, waaronder de singles ‘Calling’, ‘Be Mine’ & ‘Anyone’.

  Lees meer

Delen:              

01 03 2019

Nieuw bij AAA: Geike

Agents After All is een samenwerking aangegaan met Geike Arnaert. De zangeres is vanaf vandaag exclusief bij Agents After All te boeken. 

  Lees meer

Delen:              

21 02 2019

Nieuw bij AAA: LOVE COUPLE

Agents After All is een samenwerking aangegaan met LOVE COUPLE. De band is vanaf vandaag exclusief bij Agents After All te boeken. 

  Lees meer

Delen:              

20 02 2019

DI-RECT begint hun theatertour goed!

Afgelopen vrijdag heeft DI-RECT hun theatertour afgetrapt in het Theater Aan De Schie in Schiedam. DI-RECT doet maarliefst 25 steden aan de komende tijd. De tour staat in het teken van het met een Edison onderscheiden album ‘Rolling with the Punches’.

  Lees meer

Delen:              

07 02 2019

Tom Odell en BLØF op Royal Park Live

De Engelse singer-songwriter Tom Odell geeft 14 juli een concert op Royal Park Live. Ook BLØF komt naar Paleis Soestdijk op 4 juli. Daarmee is bekend geworden dat er een tweede weekend komt in de reeks Royal Park Live concerten.

  Lees meer

Delen: