Management

Er zijn vele definities van het woord management. Binnen Agents After All betekent het dat we ons inzetten voor een loopbaan van een band of artiest op lange termijn. Onderhandelen met commerciële partners, snel inspelen op succes maar vooral de voorwaarden scheppen waardoor artiesten zich kunnen richten op waar ze goed in zijn; het maken en live spelen van muziek. 

mmfnl

AVI ON FIRE

Eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. Dat is AVI ON FIRE. Met de eerste single ‘Pearls’ werd AVI uitgenodigd om te spelen bij De Wereld Draait Door en kreeg het de ‘3FM Serious Talent’ stempel. Veel nationale radio airplay en aandacht op veel internationale blogs was het gevolg. Met de tweede single ‘So Far Away From Me’ en vele festivals in het verschiet is de toekomst rooskleurig voor deze band!

Lees meer over AVI ON FIRE

BLØF

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Inmiddels is het album ‘AAN’ verschenen.

Lees meer over BLØF

Daniël Lohues

Verhalen en handgemaakte muziek van Daniël Lohues, de eigenzinnige multi-instrumentalist uit Erica. Al een paar jaar trekt Daniёl als een hedendaagse troubadour in zijn eentje succesvol langs theaters door het hele land. Daniël kreeg de Annie M.G. Schmidt- prijs voor het beste theaterlied voor het lied ‘Annelie’. Voor ‘Hout Moet’ ontving Daniël een Edison.

Lees meer over Daniёl Lohues

GOSTO

Singer songwriter / producer Roel Vermeer brak in 2015 door met single ‘My Bad’ afkomstig van zijn EP Coloured Silhouettes. Debuutalbum ‘Memory Ivy’ verscheen in Oktober 2016 via PIAS en ‘My Bad’ werd een Spotify hit met meer dan 1.5 miljoen streams. GOSTO tourde succesvol in Nederlandse zalen met uitverkochte shows en festivals.  Bovendien toerde hij in Japan ter ondersteuning van de Memory Ivy album release.

Lees meer over GOSTO

Kris Berry

In Parijs ontmoette Kris Berry via gemeenschappelijke vrienden de producers die samen met haar aan een nieuw album hebben gewerkt. In hun studio in New York, maakte de muziek de overgang van demo’s naar recordings. Het nieuwe album wordt de opvolger van debuutalbum ‘Marbles’ uit 2012. Kris Berry bracht in de tussentijd samen met Perquisite nog het succesvolle album ‘Lovestruck Puzzles’ uit.

Lees meer over Kris Berry

Luka

Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) schrijft eigenzinnige indiepop geïnspireerd door Feist, Bon Iver en Lianne La Havas. Begin 2018 verscheen de plaat ‘Welcome, Generation Everything’, en verzorgden ze het naprogramma van Elbow in AFAS Live. Afgelopen zomer speelden ze op festivals, waarmee ze over de grens gingen met een tour in Duitsland en Sziget.

Lees meer over Luka

RONDÉ

RONDÉ speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland en ook in 2017 staan er mooie optredens op de planning. Zo was de albumrelease in TivoliVredenburg Pandora in korte tijd uitverkocht. De single ‘Why Do You Care’ was een mooie voorbode van dat aankomende album. Na ‘Run’ en ‘We Are One’ was het bovendien de derde 3FM Megahit op rij voor de band. 

Lees meer over RONDÉ

Son Mieux

De Haagse band Son Mieux is in een jaar tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekscene. De band, onder leiding van zanger Camiel Meiresonne, speelde al op Where The Wilde Things Are en Paaspop en ging op tour met DI-RECT, The Brahms en HAEVN. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien flinke hits. Alle liedjes die tot nu toe verschenen zijn verzameld op de EP ‘Vice Versa’. 

Lees meer over Son Mieux

Stephanie Struijk

Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, komt met nieuwe muziek! Recent bracht ze de nieuwe single ‘Daar’ uit. Een voorbode op het album dat in 2018 zal verschijnen. Stephanie schreef de nieuwe liedjes samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis. 

Lees meer over Stephanie Struijk