Production

Agents After All heeft een schat aan ervaring op het gebied van evenementen productie. Van een tweedaags mega festival tot een exclusieve productlancering voor een select gezelschap, onze up-to-date kennis en netwerk komt onszelf en onze klanten altijd van pas.

Freeks Vonk Live

Voor de vierde keer verzorgde Freek Vonk in december een reeks voorstellingen in AFAS Live (voormalige HMH). In de show vertelde Freek met veel passie over de dierenwereld en over zijn bijzondere avonturen die hij heeft meegemaakt. De familievoorstelling, voor jong en oud, bevatte zowel spannende als educatieve momenten waarin Freek sprak over de meest bijzondere dieren. 

Voor tickets en info: www.freekvonklive.nl

We Like The 90s THE PARTY

In samenwerking met Sky Radio organiseerde Agents After All op zaterdag 18 april We Like The 90s THE PARTY in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In een bomvolle Heineken Music Hall konden bezoekers genieten van de beste hits en optredens uit de jaren negentig van 2 Unlimited, Vengaboys, DJ Jean en DJ Ferri Somogyi.

Bekijk hier de foto’s

Totally Summer

Op zaterdag 30 September 2017 vond in de Brabanthallen in Den Bosch de grootste en populairste zomerreünie van het jaar plaats: Totally Summer The Reunion. Alle dj’s en reisleiders van afgelopen zomer waren er weer bij. 

 

Meer informatie over Totally Summer

Sky Radio Powervrouwen In Concert

In opdracht van Skyradio verzorgde Agents After All de productie van Eerste editie Sky Radio Powervrouwen In Concert in de Grote Kerk in Naarden op 8 maart 2014. Bij Powervrouwen In Concert hoorde je de hits van topartiest Ilse DeLange in een heel bijzondere setting en was er een intiem optreden van Julia van der Toorn, dé grote winnares van The Voice of Holland 2013.

Meer informatie over Sky Radio Powervrouwen in Concert

Tino Martin in de Ziggo Dome

Op initiatief van Agents After All is er in samenwerking met Studio 1 op 28 mei 2015 een belangrijke stap gezet in de carrière van Tino Martin.

Toen vond het eerste grote concert van Tino Martin plaats in de HMH te Amsterdam.  Een jaar later volgde een uitverkochte Ziggo Dome en op 16 juni 2018 treedt Tino Martin in the round op in de Ziggo Dome.

Meer informatie over Tino Martin

André Hazes Jr. in Heineken Music Hall

I.s.m. AGJ Producties, MBS Benelux en 8Ball trad Andre Hazes Jr voor het eerste op in de Heineken Music Hall