Festivals

Een festival organiseren is een kwestie van ervaring en blijven ontwikkelen. Elk keer weer werken aan de beste acts op de goede plek in het tijdschema, een veilige en prettige omgeving voor artiest en publiek en lachende gezichten. Jarenlange ervaring, ook als bezoeker is ruimschoots aanwezig. Net als de lol in het maken en bezoeken van festivals!

Royal Park

In de tuin van Paleis Soestdijk vond begin juli 2016 de eerste editie plaats van Royal Park. De reeks bijzondere zomeravondconcerten vond plaats in de paleistuin waar naast de hoofdact verschillende voorprogramma’s op het podium stonden.

Op 7, 8, 9 en 10 juli waren er optredens van Damien Rice, The Music of Queen, Counting Crows en BLØF. 

Bekijk hier de foto’s

Concert at SEA

Concert at SEA is een jaarlijks terugkerend popfestival dat sinds 2006 wordt georganiseerd op de Brouwersdam in Zeeland. Het festival duurt twee dagen en trekt op beide dagen 40.000 bezoekers. Daarmee staat Concert at SEA in de top 5 van grootste festivals van Nederland.

Alle CO2-uitstoot die de bezoekers en organisatie produceren wordt achteraf gecompenseerd middels het eigen Umoja Klimaat en Ontwikkelingsfonds van BLØF (www.umojafonds.nl).

Meer informatie over Concert at SEA

Back at SEA

Onder de naam Back at SEA organiseert het team achter Concert at SEA het bungalowfestival Back at SEA. Tijdens de afgelopen drie edities op Center Parcs Port Zélande in Ouddorp waren er optredens van ondermeer BLØF, De Dijk en Rowwen Hèze.

Het bungalowpark ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam waar Concert at SEA wordt georganiseerd. Het hele park is exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA.

Meer informatie over Back at SEA