Corporate Events

Dat het gaat om details en service weten we allemaal. Voor het op de juiste manier bedienen van onze de zakelijke klant hebben we dan ook professionals in huis. Ze zijn helemaal thuis inde wereld van bedrijfsconcerten, personeelsfeesten, jubileumfeesten, kick-offs, incentives, openingen, productintroducties en andere soorten feestelijke- en zakelijke evenementen.

By Invitation Only

Voor By Invitation Only – hét jaarlijkse netwerkevenement van Limburg – verzorgde AAA2010 het spectaculaire entertainmentprogramma. 

Eén avond was de pas gerestaureerde Sint Lambertuskerk omgetoverd tot een ware poptempel. Onder de schitterende koepel was het podium voor het 25-koppig tellende New Amsterdam Orchestra opgebouwd. Samen met Candy Dulfer, Waylon en Leona Philippo zorgden zij ervoor dat de gasten werden getrakteerd op een muzikaal spektakel. 

Meer informatie over By Invitation Only

BankGiro Loterij concerten

Sinds 2011 vinden in het Concertgebouw in Amsterdam jaarlijks de BankGiro Loterij concerten plaats. De concertreeks bestaat uit 5 a 6 concerten die speciaal voor winnaars van de BankGiro Loterij worden georganiseerd. Tijdens deze concerten staan bijzondere muzikale combinaties centraal waarbij klassieke muziek en popmuziek hand in hand gaan.

Door ons uitstekende netwerk en de directe contacten met vele artiesten hebben wij bijzondere samenwerkingen, duetten en arrangementen weten te realiseren met Ilse DeLange, Wibi Soerjadi, Alain Clark, Waylon, Frank Boeijen, Janine Jansen, e.v.a.

Meer informatie over de BankGiro Loterij concerten