Theater

We weten als geen ander dat het bij het boeken van een succesvolle theatertour gaat om de juiste planning. In samenwerking met artiest, management en theaters maken we het beste plan voor onze artiesten. Een mooie zaal op een goede datum en met een goed marketingplan is het recept voor succes. Geen enorme lijst met producties, maar een select aanbod van acts waarin we 100% geloven.

VVTP R_logo

Bekijk hier een overzicht van ons aanbod voor 2018/2019.
Neem voor meer informatie over het theateraanbod contact op met Patrick Kraakman.

Daniël Lohues – Vlier

Speelperiode: februari – juni 2018

Daniël Lohues neemt u in deze nagelnieuwe voorstelling mee op zijn zoektocht waarbij hij juist vaak dingen vindt waar hij niet eens naar op zoek was. “Zoek je het vuur, blijkt het thuis te branden”. Een nieuwe voorstelling vol levenslust, vrijheid, vrolijkheid, heimwee, fernweh, humor en troost brengt hem en ons via nieuw ontdekte plekjes weer terug bij de grond waarop de vlierstuik het zo goed doet. Zijn nieuwe theatertour heet dan ook ‘Vlier’.

Download hier de biografie en persfoto 

DI-RECT – Rolling With The Punches Theatertour

Speelperiode: februari-april 2019

Sinds 1999 is DI-RECT onveranderd een klinkende naam in het Nederlandse muzikale landschap. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid: de groep verstaat daarin ook de kunst telkens een nieuw publiek aan zich te binden. Begin 2018 werd het meest recente album ‘Rolling with the Punches’ onderscheiden met een Edison in de categorie rock. De jury waardeerde het lef en benadrukte met deze Edison de waardering voor de constante vernieuwing. “De liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd.” DI-RECT heeft zich altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band. Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.”

 

Download hier de persfoto 

Freek Vonk op Wereldreis

Speelperiode: mei – juni 2018

Met zijn familie show ‘Op Wereldreis’ neemt Freek Vonk de bezoekers mee op een spectaculaire reis om de wereld. Freek vertelt verhalen over de natuur en er zijn video’s te zien van zijn avonturen in het wild. Met deze familieshows kunnen fans van alle leeftijden op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis maken met Freek en zijn avonturen over de hele wereld.

Download hier de biografie en persfoto

Fuse

Speelperiode: februari – mei 2019

In hun rol als huisband bij Podium Witteman en dankzij De Wereld Draait Door heeft Fuse zich de afgelopen jaren flink in de kijker gespeeld. In een bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie brengt Fuse een bijzondere mix ten gehore van klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. Van februari tot mei 2019 is Fuse in de theaters te zien. 

Download hier de biografie en persfoto

Jacqueline Govaert – Zo Zit Dat Dus Ook

Speelperiode: november-december 2018

Met het prachtige nieuwe album ‘Lighthearted Years’ op zak, staat Jacqueline Govaert te popelen om terug de theaters in te duiken met haar nieuwe voorstelling ‘Zo Zit Dat Dus Ook’. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Download hier de biografie en persfoto

 

Lisa Lois – Lisa Lois sings: Adele

Speelperiode: oktober-december 2018

Na een uiterst succesvolle uitverkochte tournee langs de Nederlandse poppodia, zal Lisa Lois met haar “Lisa Lois sings: Adele” tour dit najaar ook volop te zien zijn in de theaters. Tijdens deze voorstelling brengt de zangeres samen met een 6-koppige band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. In tegenstelling tot de clubtour gaat Lisa Lois in deze voorstelling iets dieper in op Adele’s carrière en haar persoonlijke leven. Mooie verhalen en fantastische anekdotes. Dit alles met een flinke dosis humor en een prachtige muzikale omlijsting van Lisa Lois

Download hier de persfoto

Miss Montreal – Fu-Fu-Fu-F♥ck it

Speelperiode: maart-juni 2019 – zalen vanaf 600 personen

Miss Montreal gaat in het voorjaar van 2019 de Nederlandse theaters in met de theatershow genaamd “Fu-Fu-Fu-F♥ck it”. Het is de vierde theatertour voor Miss Montreal. Deze theatershow gaat over alle ervaringen die Sanne de afgelopen 2 jaar heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen dus het wordt een heerlijke avond met humor maar ook openhartigheid over de wat minder leuke kant van haar leven. Geheid een traantje wegpinken, maar zoals altijd met een lach naar huis!

Download hier de biografie en persfoto

Racoon – Look Ahead And See The Distance

Speelperiode: oktober-december 2018

Na hun recente passage in een tot de nok gevulde Ziggo Dome, zoekt Racoon dit najaar weer de kleine intieme theaterzalen op. Centraal tijdens deze theatertour staan de lange reeks hits van de band, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Ook komen er songs van hun nieuwste album ’Look Ahead And See The Distance’ voor het voetlicht. Verheug je alvast op een mooie muzikale avond met Bart, Dennis, Paul, Manu en Maarten. De band Racoon.

Download hier de persfoto

 

Stephanie Struijk – Daar

Speelperiode: februari – mei 2019

Singer-songwriter Stephanie Struijk is terug met nieuwe muziek! Recent bracht ze de nieuwe EP ‘Daar’ uit. Stephanie schreef de nieuwe liedjes samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis.

Download hier de biografie en persfoto