Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ tourde Sandra van Nieuwland opnieuw door Nederland. Haar nieuwe album heet ‘Human Alien’ en ook hiermee is zij volop in het land te vinden!

Sandra van Nieuwland

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink. Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Sandra van Nieuwland - Breaking New Ground

Sandra van Nieuwland - Truth