Lisa Lois

Lisa Loïs weet met haar muziek altijd haar fans te raken. Ze scoorde grote hits met ‘Feels Like Home’, ‘Silhouette’, ‘Promises Promises’ en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’. Samen met Ed Struijlaart bracht ze de catchy single ‘Made of Stars’ uit. Dit najaar is Lisa gestart met de ‘Lisa Loïs sings: Adele’ tour. Een succesvolle tournee met uitverkochte zalen door heel het land. Tijdens de show brengt de zangeres een ode aan de Britse ster Adele. in 2019 komt Lisa Loïs met nieuw, eigen materiaal!

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Lisa Lois - Silhouette

Lisa Lois - Hallelujah