Handsome Poets

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Dit najaar staan ze door zalen in het land en spelen ze o.a. hun 1e nederlandstalige single: Alles Oké!

Handsome Poets boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Handsome Poets. Wil je Handsome Poets boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Handsome Poets. Wil je Handsome Poets boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Handsome Poets - Get Up (Can U Feel It)