Ed Struijlaart

Sinds de release van zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ in 2014 gaat Ed Struijlaart onverminderd door met het uitbrengen van nieuwe muziek. Na het succesvolle duet ‘Made of Stars’ samen met Lisa Lois, richt Ed zich op het schrijven. Begin 2018 bracht hij ‘Make It On Your Own’ uit, waarna hij later in het jaar de theaters indook met ‘Gitaarmannen: van Clapton to Sheeran’. Ed’s nieuwste werk heet ‘Guitar’ en werd eerder al verkozen tot Radio 2 Topsong!

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Ed Struijlaart & Lisa Lois - Made of Stars

Ed Struijlaart - Tricks Up My Sleeve

Ed Struijlaart - Heart of Stone

Ed Struijlaart - Never

Ed Struijlaart - Anything