Agents After All

Agents After All is een betrouwbare partner in de muziekwereld. Het team bestaat uit mensen die zonder uitzondering onderaan de ladder zijn begonnen en inmiddels een uitstekend overzicht hebben op hun vakgebied. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vol passie in voor onze artiesten en klanten.

We boeken uitverkochte shows in het clubcircuit en promoten en produceren shows in zalen als AFAS Live en Ziggo Dome. Ook organiseren we het tweedaagse festival Concert at SEA, de concertreeks Royal Park, succesvolle bedrijfsevenementen en diverse andere producties.

Onze muziekuitgeverij Pennies From Heaven exploiteert en administreert auteursrechten. Partner The Missing Sync is uitgever en componeert, zoekt en licenseert muziek voor commercials, online media en films.

Voor BLØF, Daniël Lohues, Stephanie Struijk, RONDÉ en Kris Berry bieden we als management ondersteuning op alle vlakken in hun carrière.

Contact

Postbus 2686
1000 CR  AMSTERDAM
Gedempt Hamerkanaal 20 – 22

1021 KM  AMSTERDAM
T 020 – 52 10 010
F 020 – 52 10 019
info@agentsafterall.nl

 

Coen ter Wolbeek

Managing partner

Coen begon ooit bij platenlabel EMI als stagiaire, eindigde bij het bedrijf als marketing director met A&R verantwoordelijkheid en tekende in die hoedanigheid ook het eerste contract van BLØF. Hij werkte voor Mojo als manager van o.a. Brainpower en Skik. Deed via Starmaker en Star Academy internationale ervaring op met het exploiteren van een TV format. Bekommert zich om Pennies From Heaven en is ondermeer verantwoordelijk voor het management van BLØF en Daniël Lohues.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Lesley Grieten

Managing partner

Lesley deed sinds de middelbare school ervaring op als manager/boeker van de band Alamo Race Track. Koos kort na een korte loopbaan in de journalistiek definitief voor de muziek toen Mojo vroeg of hij wilde komen werken als boeker van Nederlandse acts. Is verantwoordelijk voor de boekingen van BLØF en de festivals Concert at SEA en Back at SEA.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Henkjan Onnink

Managing partner

Henkjan studeerde Communicatie-wetenschap in Nijmegen en was actief als vrijwilliger in Poppodium Doornroosje. Van 1996 tot 2004 was hij boeker bij Mojo Concerts en festivalprogrammeur van de Nederlandse acts voor Lowlands en Pinkpop. Is verantwoordelijk voor de boekingen van onder meer Racoon, Caro Emerald en Chef’Special.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Maarten Middendorp

Boeker

Al tijdens zijn studie Music Management aan de HKU was Maarten werkzaam bij Tivoli en Ekko en werkte hij op festivals als Lowands, North Sea Jazz, Appelpop en Paaspop. Daarnaast liep hij stage bij onder meer The Alternative, Endewerf en Buro van Hork. Sinds 2010 werkt hij als boeker bij Agents After All.

Neemt contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Janna Albada

Boeker

Janna werkte bij Podium Asterisk en zat in de organisatie van diverse festivals waaronder Welcome To The Village. Tegenwoordig is ze uitvoerend producent bij de Grote Prijs van Nederland en coördinator van Popronde Utrecht. Bij Agents After All is Janna verantwoordelijk voor het ontdekken en boeken van nieuwe opkomende talenten.

Neemt contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Wouter Possemis

Boekers assistent

Wouter werkte 14 jaar voor Sounds Haarlem en was tevens productmanager bij het label van deze platenzaak. Daarnaast was hij tourmanager van Baskerville en verzorgde hij het management voor Amir Charles. Sinds 2015 is Wouter werkzaam bij Agents After All en verzorgt hij de communicatie met de bands/tourmanagers en zalen/festivals.

Neemt contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Patrick Kraakman

Boeker (theater)

Patrick startte zijn carrière  bij Radio 10 en was in de jaren negentig radio promoter bij EMI. Via Radio 1 belandde hij bij Veronica / Sky Radio waar hij jarenlang Head of Music was. Sinds 2011 is Patrick Kraakman verantwoordelijk voor de theaterafdeling en de concertproducties van Agents After All.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Arjan de Mooij

Marketing manager

Arjan startte zijn carrière als product manager bij Warner Music voor o.a. MUSE en Damien Rice. In de UK studeerde hij daarna marketing aan de University of Essex. Sinds 2008 is Arjan bij Agents After All verantwoordelijk voor de marketing en organisatie van de grote shows, festival Concert at SEA en Greytown Recordings.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Ludo Struijk

Online marketing & social media

Na zijn studie Communicatiewetenschap aan de UvA en een stage bij 3FM werkte Ludo ruim 3,5 jaar bij Universal Music. Sinds 2013 is hij werkzaam bij Agents After All waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing en social media van o.a. Agents After All, Concert at SEA, Topbillin’ en Pennies From Heaven.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Bart Slangen

Online content & social media

Bart studeerde aan Fontys Academy for Creative Industries en liep stage bij Buro Pinkpop. In Brazilië deed hij de minor Communication & Arts. Na zijn studie was Bart verantwoordelijk voor de monitoring en uitvoering van social media bij Buro Pinkpop. Bij Agents After All verzorgt hij de online content voor o.a. Agents After All, Topbillin’ en Royal Park.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Jeroen Snoek

Financial Controller

Jeroen begon zijn carrière in de muziek-industrie in 1996 bij platenmaatschappij EMI. Daar hield hij zich vooral bezig met Royalties en Copyrights. Jeroen is sinds 2009 Financial Controller bij Agents After All en de aan Agents After All gelieerde bedrijven.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Brenda Sterk

Debiteurenbeheer / Office manager

Vanaf de start van Agents After All in 2004 is Brenda bij het bedrijf betrokken. Eerst ter ondersteuning van Coen, Lesley en Henkjan, daarna als credit controller op de financiële administratie. Bij haar vorige werkgever Mojo Concerts was ze onder andere betrokken bij de programmering voor de TMF Awards en Pepsi Pop.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Tugba Alp

Financiële administratie

Na haar opleiding Financieel Administratie werkte Tugba korte tijd bij een Administratiekantoor, waar ze begon via een stage. Daarna werkte ze 3 jaar op de Finance afdeling bij Sanoma Media. Sinds 2013 is Tugba werkzaam op de financiële administratie van Agents After All.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn