Agents After All

Agents After All is een betrouwbare partner in de muziekwereld. Het team bestaat uit mensen die zonder uitzondering onderaan de ladder begonnen zijn en inmiddels een uitstekend overzicht hebben op hun vakgebied. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vol passie in voor onze artiesten en klanten.

Van het boeken van uitverkochte shows in het clubcircuit tot het promoten van shows in grote zalen als de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Succesvolle bedrijfsevenementen, het organiseren van het tweedaags festival Concert at SEA, het exploiteren van muziekrechten en het op maat maken van muziek. 

Voor BLØF en Daniël Lohues biedt Agents After All als management ondersteuning op alle vlakken in hun carrière.

Contact

Postbus 2686
1000 CR  AMSTERDAM
Gedempt Hamerkanaal 20 – 22

1021 KM  AMSTERDAM
T 020 – 52 10 010
F 020 – 52 10 019
info@agentsafterall.nl

 

Coen ter Wolbeek

Managing partner

Coen begon ooit bij platenlabel EMI als stagiaire, eindigde bij het bedrijf als marketing director met A&R verantwoordelijkheid en tekende in die hoedanigheid ook het eerste contract van BLØF. Hij werkt voor Mojo als manager van o.a. Brainpower en Skik. Deed via Starmaker en Star Academy internationale ervaring op met het exploiteren van een TV format. Bekommert zich om Pennies From Heaven en is ondermeer verantwoordelijk voor het management van BLØF en Daniël Lohues.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Lesley Grieten

Managing partner

Lesley deed sinds de middelbare school ervaring op als manager/boeker van de band Alamo Race Track. Koos kort na een korte loopbaan in de journalistiek definitief voor de muziek toen Mojo vroeg of hij wilde komen werken als boeker van Nederlandse acts. Is verantwoordelijk voor de boekingen van BLØF en de festivals Concert at SEA en Back at SEA.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Henkjan Onnink

Managing partner

Henkjan studeerde Communicatie-wetenschap in Nijmegen en was actief als vrijwilliger in Poppodium Doornroosje. Van 1996 tot 2004 was hij boeker bij Mojo Concerts en festivalprogrammeur van de Nederlandse acts voor Lowlands en Pinkpop. Is verantwoordelijk voor de boekingen van onder meer Racoon, Caro Emerald en Chef’Special.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Maarten Middendorp

Boeker

Al tijdens zijn studie Music Management aan de HKU was Maarten werkzaam bij Tivoli en Ekko en werkte hij op festivals als Lowands, North Sea Jazz, Appelpop en Paaspop. Daarnaast liep hij stage bij onder meer The Alternative, Endewerf en Buro van Hork. Sinds 2010 werkt hij als boeker bij Agents After All.

Neemt contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Patrick Kraakman

Boeker (theater)

Patrick startte zijn carrière  bij Radio 10 en was in de jaren negentig radio promoter bij EMI. Via Radio 1 belandde hij bij Veronica / Sky Radio waar hij jarenlang Head of Music was. Sinds 2011 is Patrick Kraakman verantwoordelijk voor de theaterafdeling en de concertproducties van Agents After All.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Arjan de Mooij

Marketing manager

Arjan startte zijn carrière als product manager bij Warner Music voor o.a. MUSE en Damien Rice. In de UK studeerde hij daarna marketing aan de University of Essex. Sinds 2008 is Arjan bij Agents After All verantwoordelijk voor de marketing en organisatie van de grote shows, festival Concert at SEA en Greytown Recordings.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Ludo Struijk

Online marketing & social media

Na zijn studie Communicatiewetenschap aan de UvA en een stage bij 3FM werkte Ludo ruim 3,5 jaar bij Universal Music. Sinds 2013 is hij werkzaam bij Agents After All waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing en social media van o.a. Agents After All, Concert at SEA, Topbillin’ en Pennies From Heaven.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Jeroen Snoek

Financial Controller

Jeroen begon zijn carrière in de muziek-industrie in 1996 bij platenmaatschappij EMI. Daar hield hij zich vooral bezig met Royalties en Copyrights. Jeroen is sinds 2009 Financial Controller bij Agents After All en de aan Agents After All gelieerde bedrijven.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Brenda Sterk

Debiteurenbeheer / Office manager

Vanaf de start van Agents After All in 2004 is Brenda bij het bedrijf betrokken. Eerst ter ondersteuning van Coen, Lesley en Henkjan, daarna als credit controller op de financiële administratie. Bij haar vorige werkgever Mojo Concerts was ze onder andere betrokken bij de programmering voor de TMF Awards en Pepsi Pop.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn

 

Tugba Alp

Financiële administratie

Na haar opleiding Financieel Administratie werkte Tugba korte tijd bij een Administratiekantoor, waar ze begon via een stage. Daarna werkte ze 3 jaar op de Finance afdeling bij Sanoma Media. Sinds 2013 is Tugba werkzaam op de financiële administratie van Agents After All.

Neem contact op
Voeg toe op LinkedIn