22 02 2017

Voltage brengt nieuwe muziek uit in maart

Voltage komt met nieuwe muziek! Op 24 maart released de band hun nieuwe EP ‘Up The Road’. Wil je zeker zijn van een fysiek exemplaar? Pre-order ‘m dan hier.

Beluister hier alvast een voorproefje op de EP:

Voltage

Deze vier Brabanders maken een energieke mix van strakke shuffles en southern rock. In 2016 brult leadzanger Dave zich naar een 2e plek in The Voice of Holland en zet daarmee Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. De band headlined een tour met uitverkochte shows en speelde support-shows voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de Heineken Music Hall. Dit voorjaar komt er een nieuw album uit.

Voltage boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Voltage. Wil je Voltage boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Voltage. Wil je Voltage boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: