19 11 2015

Sandra van Nieuwland vanaf nu te boeken bij Agents After All

Agents After All is een samenwerking aangegaan met Sandra van Nieuwland. De zangeres is vanaf vandaag exclusief bij Agents After All en AAA2010 te boeken.

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ dat op 27 november uitkomt overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw.

De prachtige eerste single heet ‘Truth’. Bekijk hier de live uitvoering bij de Frank en Vrijdag Show op Radio 538.

Sandra van Nieuwland

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink. Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: