18 03 2011

Racoon kondigt eerste najaarsdata clubtour aan

Vanmorgen was Racoon te gast in de ochtendshow van 3FM DJ Giel Beelen, waar de eerste najaarsdata van de clubtour van Racoon bekend werden gemaakt.

Op 6 mei komt het nieuwe album ‘Liverpool Rain’ van Racoon uit. De CD-presentatie op 12 mei in Paradiso is in een dikke week tijd uitverkocht maar fans die dit keer geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, krijgen een nieuwe kans om Racoon live te bewonderen tijdens hun clubtour in het najaar. Deze shows zijn inmiddels bevestigd:Vrijdag 7 oktober – Oosterpoort, GroningenZaterdag 8 oktober – Paradiso, Amsterdam Vrijdag 21 oktober – Tivoli, UtrechtDe voorverkoop van deze shows begint aanstaande zaterdag 19 maart.

Wie het live-optreden van Racoon bij Giel heeft gemist, of nog wil nagenieten, kan het beluisteren en bekijken op de site van 3FM. Racoon bracht er niet alleen een originele cover van Pink’s ‘Fucking Perfect’ maar uiteraard ook twee nummers van hun nieuwe plaat, waaronder de eerste radio-single ‘No Mercy’. Die single is trouwens vanaf vandaag te verkrijgen op iTunes.

Wie het nieuwe album ‘Liverpool Rain’ als eerste in huis wil hebben, kan alvast terecht bij bol.com om het nu al te bestellen.

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: