20 06 2012

Nieuw album van Kraak & Smaak

Kraak & Smaak brengt op 22 juni hun nieuwe album ‘Mixed Feelings’ uit. Mixed Feelings bestaat uit gloednieuwe tracks en geremixte tracks van hun vorige album ‘Electric Hustle’. Ook bevat het nieuwe album hun beste remixes en samenwerkingen van de afgelopen jaren. ‘Mixed Feelings’ komt één week uit voor ze als headliner optreden op het gerenomeerde Engelse Beat-Herder Festival.

Kraak & Smaak maakt sinds debuutalbum ‘Boogie Angst’ een snelle opmars door. Ze speelden de afgelopen jaren op megafestivals als Glastonbury en Detroit Movement en hebben ’s werelds beste clubs allemaal al eens platgespeeld met hun groovy mix van house, funk en soul. Met ‘Mixed Feelings’ lijkt er voorlopig nog geen einde te komen aan deze opmars.Het vorig jaar uitgebrachte ‘Electric Hustle’ betekende voor de jongens de voorlopige kers op de taart. De van dat album afkomstige track ‘Dynamite’ was de meest gedraaide plaat op de Amerikaanse radiostations. Het nummer ‘Let’s Go Back’ kwam in de jaarlijst van zowel Mixmag als DJ Mag terecht en staat zes maanden na release nog steeds in de Beatport Deep House chart. Hun nieuwste single ‘Built For Love’ wordt gretig opgepikt door DJ’s over de gehele wereld en ook hun samenwerking met landgenoot Sander Kleinenberg leverde een gigantische clubhit op.

Op ‘Mixed Feelings’ worden tracks van dat succesalbum gemixt door onder andere Solomun, Lovebirds en Psychemagik. Max Sedgeley heeft het nummer ‘Forget About You’ in een ander jasje gestoken met hulp van soullegende Lee Fields.

‘Mixed Feelings’ bestaat uit twee CD’s. Op CD1 zijn de tracks in één lange mix gegoten, CD2 bevat losse tracks.

Met ‘Mixed Feelings’ bevestigt Kraak & Smaak nog maar eens tot de créme de la créme van de Nederlandse producersgilde te behoren.

Kraak & Smaak boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Kraak & Smaak. Wil je Kraak & Smaak boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Kraak & Smaak. Wil je Kraak & Smaak boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: