18 03 2016

Jeangu Macrooy vanaf nu te boeken bij Agents After All

Agents After All is een samenwerking aangegaan met Jeangu Macrooy. Hij is vanaf vandaag exclusief bij Agents After All te boeken. 

Jeangu Macrooy groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd toen hij van zijn ouders een gitaar cadeau kreeg. Vanaf dat moment zou muziek een belangrijk onderdeel uitmaken van zijn identiteit. Onder de naam ‘Between Towers’ bracht hij samen met zijn tweelingbroer Xillan een aantal singles uit die veel airplay kregen op de Surinaamse radio en nationaal succes opleverden.

In 2014 liet hij zijn thuis achter zich om te beginnen aan een nieuw avontuur in Nederland, waar hij producer Perquisite tegen het lijf liep. Ze besloten toe te werken naar een EP waarop Jeangu’s bijzondere stem(bereik) en persoonlijke nummers centraal komen te staan, geïnspireerd door artiesten als Joni Mitchell, John Mayer, Nina Simone en Beyoncé.

Met de release van zijn debuut EP in zicht zal het voorjaar van 2016 de start zijn van een nieuw hoofdstuk in de carrière van deze jonge artiest.

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: