17 01 2017

Jeangu Macrooy presenteert debuutalbum op 13 april

Jeangu Macrooy presenteert zijn debuutalbum op 13 april in Bitterzoet, Amsterdam. Op 14 april is het album overal te beluisteren en verkrijgbaar.

Jeangu Macrooy albumrelease Bitterzoet
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 21.00 uur
Entree: 10,- incl. daglidmaatschap

Tickets voor de releaseshow zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso.

Eurosonic Noorderslag

Afgelopen weekend stond hij nog op Eurosonic Noorderslag. Al vóór aanvang van het optreden gingen de deuren van de Patio dicht. Er paste niemand meer bij. Jeangu speelde ook een 3voor12 sessie in de Graansilo:

Edison

De singer-songwriter is genomineerd voor de Edison Popprijs in de categorie Beste Nieuwkomer. De uitreiking van de Edisons vindt plaats op 13 februari in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: