25 10 2016

Jeangu Macrooy op Noorderslag 2017

Jeangu Macrooy staat op Noorderslag 2017. Dit maakte Giel vanmorgen bekend op 3FM, waar de singer-songwriter te gast was. De kaartverkoop voor het festival start op 29 oktober, 12.00 uur via de website van Eurosonic-Noorderslag.

Bekijk hier ‘Brave Enough’ live op 3FM :

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd, wat hij gevolg gaf met een studie aan het conservatorium van Suriname. Na twee jaar besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en in december 2015 werd hij getekend bij Unexpected Records.

In april 2016 werd Jeangu Macrooy bekroond als 3FM Serious Talent én presenteerde hij zijn debuut EP ‘Brave Enough’, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal staan. Met zijn 4-koppige band was hij afgelopen zomer op diverse festivals te zien, en momenteel trekt hij met de Popronde door het land. In maar liefst  31 steden kun je Jeangu bewonderen. Bekijk hier het volledige schema

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: