02 03 2017

Jeangu Macrooy op Lowlands 2017

Jeangu Macrooy is zojuist bevestigd voor Lowlands 2017! De singer songwriter geeft in het weekend van 18, 19 en 20 augustus een optreden op het festival in Biddinghuizen. De bevestiging is een mooie toevoeging in de agenda van Jeangu, begin deze week werd bekend gemaakt dat hij een optreden geeft op North Sea Jazz Festival.

Nieuwe single

Gisteren bracht Jeangu nieuwe muziek uit. ‘Step Into The Water’ is de eerste single van zijn debuutalbum dat op 14 april uitkomt. Het nummer is te beluisteren op Spotify, iTunes en YouTube.

Jeangu Macrooy presenteert zijn eerste album ‘High on You’ op donderdag 13 april in de Bitterzoet in Amsterdam. Daarna tourt de singer-songwriter door het hele land. Tickets zijn verkrijgbaar via de zalen:

13 april – Bitterzoet, Amsterdam (Album release show)
11 mei – Rotown, Rotterdam 
12 mei – De Oosterpoort, Groningen
13 mei – Ekko, Utrecht
18 mei – Hedon, Zwolle
19 mei – Luxor Live, Arnhem
26 mei – Metropool, Hengelo 

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: