29 12 2017

Freek Vonk kondigt theatertour aan

Freek Vonk heeft vanmiddag zijn reeks shows “Op Wereldreis” in de AFAS LIVE afgesloten. De bioloog gaf negen uitverkochte voorstellingen deze kerstvakantie. De show “Op Wereldreis” krijgt in mei en juni 2018 een vervolg in tien Nederlandse theaters. De kaartverkoop start 5 januari via de websites van de theaters.

Voor een enthousiast publiek van meer dan 35.000 ouders en kinderen vertelde Freek vol passie en energie over de avonturen die hij heeft meegemaakt afgelopen jaar. Zoals de reis naar Rwanda, waar hij oog in oog kwam te staan met een berggorilla. Dit moment werd in het bijzijn van het publiek herbeleefd doormiddel van spectaculaire beelden. De show in AFAS LIVE was vormgegeven met een bijzonder decor welke bezoekers virtueel meenam op een wereldreis van het koude Noordpoolgebied naar het warme Australië. En van de met haaien bezaaide wateren van de Bahama’s naar de savanne van Afrika.

De 34-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor ZAPP/VPRO en BNNVARA.

“Het is geweldig om bij de shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen blijven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ga optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door een paar shows in het theater te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

De tournee gaat in mei en juni 2018 langs tien theaters in Nederland en doet plaatsen aan als Doetinchem, Groningen, Zwolle en Tilburg. Tickets voor de theatertour zijn vanaf vrijdag 5 januari via de websites van de theaters verkrijgbaar. 

 THEATERTOUR FREEK VONK “OP WERELDREIS”

13 mei – Theater Orpheus Apeldoorn
26 mei – Wilmink Theater Enschede
27 mei – Theater De Spiegel Zwolle
3 juni – Stadsschouwburg Nijmegen
9 juni – Theaters Tilburg
16 juni – Schouwburg Amphion Doetinchem
23 juni – Martiniplaza Groningen

Delen: