02 07 2017

Concert at SEA goed verlopen

Het festival Concert at SEA is goed verlopen. De 40.000 bezoekers per dag genoten van goed weer en optredens van onder andere Anouk, Kensington, BLØF, Gavin James en Doe Maar. Het festival was in november al binnen een uur uitverkocht. De volgende editie vindt plaats op 29 en 30 juni 2018. De pre-registratie voor tickets is gestart via ww.concertatsea.nl

‘We hebben een hele goede editie gehad, met een geweldige sfeer en een grotendeels droog en zonig verlopen weekend. Met tientallen optredens op vier verschillende podia dit jaar was het genieten van muziek, het strand, comedy en lekker eten en drinken. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar!’, aldus festivaldirecteur Lesley Grieten.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Bekijk hier de officiele aftermovie:

Delen: