12 01 2018

Stephanie Struijk: Als de liefde maar blijft winnen

Stephanie Struijk heeft vandaag haar nieuwe single gereleased: Als de liefde maar blijft winnen. Beluister het nummer hier:

De single is vanaf nu te beluisteren via alle beschikbare kanalen die je hier kan vinden.

‘Als de liefde maar blijft winnen’ is geschreven door Daniël Lohues en zal voorkomen op de nieuwe EP van Stephanie die binnen enkele weken uit zal komen. Recent bracht ze al de single ‘Daar’ uit.   In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis. Momenteel geeft ze tijdens haar theatertournee voorstellingen in het hele land.

Stephanie Struijk boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Stephanie Struijk. Wil je Stephanie Struijk boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Janna Albada. Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Stephanie Struijk. Wil je Stephanie Struijk boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: