06 12 2017

Agents After All programmeert Central Park en Festival Strand

We zijn een samenwerking aangegaan met organisator FestiFairs. Agents After All verzorgt de komende jaren de programmering van de Utrechtste festivals Central Park en Festival Strand, welke Festifairs organiseert. Voor ons is het een uitbreiding op de groeiende portfolio door nu ook festivals van derden te programmeren. 

.
Het festival Central Park beleefde dit jaar haar eerste editie en was direct uitverkocht met 10.000 bezoekers. Namen als BLØF, Kensington, DI-RECT en RONDÉ traden op in Utrecht. Op 26 mei 2018 keert het festival terug op een nieuwe locatie, festivalpark ‘Down Under’ aan de Laagravense Plassen te Utrecht. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan waar Agents After All acts als Anouk, Kensington en Chef’Special voor geboekt heeft.

Naast Central Park is er ook een samenwerking rondom Festival Strand in Utrecht. De editie van dit jaar was met ruim 8000 bezoekers succesvol te noemen. Bezoekers genoten van optredens van Chef’Special, Racoon en VanVelzen. Binnenkort worden de eerste namen voor 2018 bekend gemaakt.

“Wij geloven er in dat de samenwerking onze festivals verder brengt. Wij zijn goed in marketing, productie en organisatie. AAA is heer en meester op artiestenvlak. Door deze krachten samen te bundelen bieden we het beste voor onze bezoekers. Uiteraard houden we als organisator uiteindelijk ook wel de eindregie over het programma”, aldus Huub van de Vecht van organisator FestiFairs.

“We hebben in 2017 al close samen gewerkt om even te wennen aan elkaar. We zijn dan ook verheugd dat dit heeft geleid tot een officiële samenwerking en we kijken er erg naar uit de komende jaren de festivals verder uit te bouwen en elk jaar te voorzien van een prachtige line-up”., aldus boeker en programmeur Maarten Middendorp van Agents After All.

Delen: