03 04 2017

Tom Tukker – Rain

Kersverse 3FM Serious Talent Tom Tukker heeft afgelopen vrijdag zijn EP ‘Rain’ uitgebracht. Op ‘Rain’ staan vijf prachtige tracks inclusief de single ‘Rain is Gone’. 

  Lees meer

Delen:              

24 03 2017

Voltage – Up The Road

Voltage heeft vandaag een nieuwe EP uitgebracht. ‘Up The Road’, zo heet de nieuwe plaat van de band met frontman Dave Vermeulen. De EP is een mix van stevige bluesrock aangevuld met Southern en country invloeden.

  Lees meer

Delen:              

23 03 2017

Luister naar de nieuwe single van BLØF

‘Wereld van Verschil’, dat is de nieuwe single van BLØF. Het is de eerste single van het twaalfde studioalbum ‘AAN’ dat de komende weken in etappes zal uitkomen. De eerste vier liedjes zijn vanaf nu te beluisteren.

  Lees meer

Delen:              

20 03 2017

Theatertour Miss Montreal bijna van start

Deze week gaat de theatertour van Miss Montreal van start! Vanaf overmorgen tot en met 8 juni speelt de band, met frontvrouw Sanne Hans, in maar liefst 40 theaterzalen in het land.

  Lees meer

Delen:              

17 03 2017

Rachèl Louise – Big Girls

Vanavond presenteert Rachèl Louise in de Amsterdamse Bitterzoet haar EP ‘Big Girls’. De EP is vanaf vandaag te beluisteren.

  Lees meer

Delen:              

14 03 2017

Kijk terug: Chef’Special bij Ekdom In De Ochtend

Chef’Special was te gast bij Ekdom In De Ochtend op NPO Radio 2. De band speelde daar uiteraard de nieuwe single en Top Song ‘Try Again’. Daarnaast speelde de band nog een bijzondere cover van Coldplay: ‘Magic’.

  Lees meer

Delen:              

10 03 2017

STAVAST presenteert debuutalbum

Vanaf nu mag iedereen het horen! STAVAST brengt vandaag hun eerste album uit. Ze hebben er hard aan gewerkt en zijn er dus, zoals je mag verwachten, ontzettend trots op. 

  Lees meer

Delen: