15 09 2017

De Popronde is begonnen!

Gisteren was het dan zover: De eerste Popronde van dit seizoen! We trapten af in Nijmegen, waar negen acts van Agents After All stonden geprogrammeerd.

  Lees meer

Delen:              

15 09 2017

TRAUDES – Back Down

Gisteren kondigden we aan de boekingen te gaan verzorgen, vandaag brengt TRAUDES de debuutsingle ‘BACK DOWN’ uit.

  Lees meer

Delen:              

15 09 2017

BLØF sterkste merk Provincie Zeeland

Als sterkste merk van de Provincie Zeeland komt BLØF naar voren, op de voet gevolgd door Racoon. Op de vierde plaats in de top tien staat Concert at SEA. 

  Lees meer

Delen:              

14 09 2017

TRAUDES nu te boeken bij Agents After All

TRAUDES zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop, door krachtige zanglijnen te combineren met pure rap. De 7-koppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten, een overtuigende, groovy liveshow en heel veel energie.

  Lees meer

Delen:              

13 09 2017

Kijk terug: Jeangu Macrooy bij DWDD

Jeangu Macrooy was gisteren samen met zijn band te gast bij De Wereld Draait Door en speelde daar de nieuwe single ‘High On You’. Bekijk de minuut hier terug:

  Lees meer

Delen:              

12 09 2017

Blaudzun – Tear Gun Theatertour

Zes albums na zijn debuut gaat Blaudzun binnenkort voor het eerst het theater in. In kleinere bezetting keert hij vanaf november terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon.

  Lees meer

Delen:              

08 09 2017

Voltage – Around The Bend

Daar is ie dan: Een volledig album van de heren van Voltage! ‘Around The Bend’ bevat 11 tracks en die zijn vanaf vandaag te beluisteren op je favoriete kanaal.

  Lees meer

Delen:              

08 09 2017

Sue The Night – Morning Paper

Een nieuwe single van Sue the Night! ‘Morning Paper’ is afkomstig van het album ‘Wanderland’. Op dat album staat ook de eerdere single ‘Mind Dear’, welke al veelvuldig op de radio te horen was.

  Lees meer

Delen:              

07 09 2017

RONDÉ: video ‘City Lights’

City Lights’RONDÉ was gisteravond te gast bij RTL Late Night en speelde daar hun nieuwe single ‘City Lights’. Bekijk de officiele video hier.

  Lees meer

Delen:              

04 09 2017

Jeangu Macrooy – High On You

De nieuwe single van Jeangu Macrooy heet ‘High On You’! De single gaat hand in hand met een videoclip die op Lowlands is geschoten. Daar speelde hij een show in een afgeladen Lima. Bekijk de videoclip hier:

  Lees meer

Delen: