11 07 2017

Kijk terug: Wulf bij 538

Wulf was vanochtend te gast bij Radio 538. Daar speelde hij naast zijn single ‘Mind Made Up’ ook een akoestische versie van ‘Summer On You’. Met deze track had hij vorig jaar, samen met Lucas & Steve, een grote hit.

  Lees meer

Delen:              

07 07 2017

Eerste EP Forever Saturday

De eerste EP van Forever Saturday ziet vandaag het levenslicht. ‘We Ain’t Coming Home Tonight’. De EP is vanaf nu beschikbaar op vinyl en via de gebruikelijke kanalen. 

  Lees meer

Delen:              

06 07 2017

Vier avonden Royal Park van start

Vanaf 6 juli staat Paleis Soestdijk weer vier dagen in het teken van Royal Park Live. Een bijzondere reeks zomeravondconcerten op een historische plek waar genieten voorop staat.

  Lees meer

Delen:              

02 07 2017

Concert at SEA goed verlopen

Het festival Concert at SEA is goed verlopen. De 40.000 bezoekers per dag genoten van goed weer en optredens van onder andere Anouk, Kensington, BLØF, Gavin James en Doe Maar. 

  Lees meer

Delen:              

23 06 2017

Nieuwe video: BLØF – ‘Over De Dam’

De heren van BLØF hebben de video voor hun nieuwe single ‘Over De Dam’ gelanceerd. ‘Over De Dam’ staat op het onlangs verschenen album ‘AAN’.  Bekijk de sfeervolle video hier!

  Lees meer

Delen:              

23 06 2017

RONDÉ – Headlights remix-pack

Vandaag bracht RONDÉ zes variaties van de nieuwe single ‘Headlights’ uit! Je vind ze in de remix-pack, met remixes door East & Young, Dirtcaps, Rui, OIJ, Julian Jordan en Giraff.

  Lees meer

Delen: