03 01 2018

Topbillin’ x AAAfterparty

Op vrijdagavond 19 januari is het weer zover: De beruchte AAAfterparty! Hét feestje waar de Nederlandse muziekindustrie de vrijdag van Eurosonic Noorderslag afsluit. Ook dit jaar duiken we samen met onze collega’s van Topbillin’ weer de kelder van het News Café in.

  Lees meer

Delen:              

02 01 2018

Daniël Lohues – Volle Maone

Rond de eerste volle maan van het nieuwe jaar komt Daniël Lohues met een nieuwe song getiteld: ‘Volle Maone’. Daniël droomde dit nieuwe frisse lied op een nacht tijdens volle maan.

  Lees meer

Delen:              

29 12 2017

Freek Vonk kondigt theatertour aan

Freek Vonk heeft vanmiddag zijn reeks shows “Op Wereldreis” in de AFAS LIVE afgesloten. De bioloog gaf negen uitverkochte voorstellingen deze kerstvakantie. De show “Op Wereldreis” krijgt in mei en juni 2018 een vervolg in tien Nederlandse theaters. 

  Lees meer

Delen:              

07 12 2017

Sting op Concert at SEA 2018

Niemand minder dan Sting speelt volgend jaar op de Brouwersdam. Ook Alanis Morissette, Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal spelen op Concert at SEA 2018.

  Lees meer

Delen:              

01 12 2017

Het Vuur Moet Hoger

Vandaag is de winterse track ‘Het Vuur Moet Hoger’ van Rob Dekay verschenen. Rob schreef het nummer samen met Daniel Lohues, die het nummer ook produceerde.

  Lees meer

Delen: