11 04 2018

Bijzonder optreden Jacqueline Govaert in Koninklijk Theater Carré

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur.

  Lees meer

Delen:              

10 04 2018

Nu te boeken bij AAA: De Bonanza

We zijn een samenwerking aangegaan met Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer! Vanaf nu draaien ze niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs met De Bonanza clubtour.

  Lees meer

Delen:              

06 04 2018

David Benjamin op tour

David Benjamin gaat weer op tour door het land! Op 20 mei presenteert de singer-songwriter zijn nieuwe EP in Nieuwe Anita, Amsterdam. 

  Lees meer

Delen:              

22 03 2018

Kijk terug: Daniël Lohues bij DWDD

Daniel Lohues​ was gisteren te gast bij DWDD​. Hij vertelde daar onder andere over zijn nieuwe album ‘Vlier’. Daarnaast speelde hij het lied ‘Mar ik heur hier’ live in de uitzending. 

  Lees meer

Delen:              

16 03 2018

Paul de Munnik – Goed Jaar

Het nieuwe album van Paul de Munnik, Goed Jaar, is uit! De plaat kwam de afgelopen maanden in etappes uit maar is vanaf vandaag in zijn volledigheid te beluisteren en te bestellen. ‘Goed Jaar’ is uitgebracht via AAA Label Services.

  Lees meer

Delen:              

12 03 2018

Platina Award voor Zoutelande

Op 10 maart heeft BLØF, vers na hun show in de Ziggo Dome, een Platina Award ontvangen voor hun single ‘Zoutelande’. Het duet met Geike Arnaert is inmiddels meer dan 80.000 keer over de toonbank gegaan. Nog geen week eerder ontving de band ook al een Gouden Award voor hun album’ AAN’, waar ‘Zoutelande’ als albumtrack op te vinden is.

  Lees meer

Delen:              

09 03 2018

Freek Vonk – In het Hol van de Leeuw

Freek Vonk die zojuist is teruggekeerd uit Australië heeft bekendgemaakt dat hij dit jaar op 27 december in AFAS Live in Amsterdam in elk geval twee voorstellingen zal geven. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

  Lees meer

Delen:              

09 03 2018

Goud voor ‘AAN’ van BLØF!

Het album ‘AAN’ van BLØF heeft de gouden status bereikt. De plaat is meer dan 20.000 verkocht. De band kreeg de award vanavond uitgereikt tijdens een interview met RTL Boulevard. ’AAN’ is het twaalfde studioalbum van de band en werd vorig jaar in maart uitgebracht. 

  Lees meer

Delen: