13 09 2017

Kijk terug: Jeangu Macrooy bij DWDD

Jeangu Macrooy was gisteren samen met zijn band te gast bij De Wereld Draait Door en speelde daar de nieuwe single ‘High On You’. Bekijk de minuut hier terug:

  Lees meer

Delen:              

12 09 2017

Blaudzun – Tear Gun Theatertour

Zes albums na zijn debuut gaat Blaudzun binnenkort voor het eerst het theater in. In kleinere bezetting keert hij vanaf november terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon.

  Lees meer

Delen:              

08 09 2017

Voltage – Around The Bend

Daar is ie dan: Een volledig album van de heren van Voltage! ‘Around The Bend’ bevat 11 tracks en die zijn vanaf vandaag te beluisteren op je favoriete kanaal.

  Lees meer

Delen:              

08 09 2017

Sue The Night – Morning Paper

Een nieuwe single van Sue the Night! ‘Morning Paper’ is afkomstig van het album ‘Wanderland’. Op dat album staat ook de eerdere single ‘Mind Dear’, welke al veelvuldig op de radio te horen was.

  Lees meer

Delen:              

07 09 2017

RONDÉ: video ‘City Lights’

City Lights’RONDÉ was gisteravond te gast bij RTL Late Night en speelde daar hun nieuwe single ‘City Lights’. Bekijk de officiele video hier.

  Lees meer

Delen:              

04 09 2017

Jeangu Macrooy – High On You

De nieuwe single van Jeangu Macrooy heet ‘High On You’! De single gaat hand in hand met een videoclip die op Lowlands is geschoten. Daar speelde hij een show in een afgeladen Lima. Bekijk de videoclip hier:

  Lees meer

Delen:              

01 09 2017

Son Mieux brengt single ‘Hiding’ uit

Nieuwe muziek van Son Mieux! ‘Hiding’ is de nieuwe single van het nog te verschijnen debuutalbum. De track komt na een korte periode van stilte rond de band, waarin zij de rust benutten om aan het debuutalbum te werken. 

  Lees meer

Delen:              

31 08 2017

Racoon op 28 april 2018 in de Ziggo Dome!

Racoon geeft op zaterdag 28 april 2018 een concert in de Ziggo Dome. Ook maakte de band bekend dat op 6 oktober het nieuwe album, getiteld ‘Look Ahead And See The Distance‘ uitkomt.

  Lees meer

Delen:              

28 08 2017

Luister terug: Chef’Special bij 3FM

Chef’Special was vanochtend te gast bij Jouw Ochtendshow op NPO Radio 3FM en speelde daar de track ‘Because I Love You’. Uiteraard spraken ze ook over de aanstaande show in de Ziggo Dome.

  Lees meer

Delen: