25 09 2017

Kijk terug: TRAUDES in DWDD

TRAUDES was vrijdagavond te gast in DWDD. De hiphop/pop-formatie bracht vorige week de single ‘Back Down’ uit en speelde ‘m nu live op de nationale televisie.

  Lees meer

Delen:              

22 09 2017

Rob Dekay – Weg van Jou

Rob Dekay heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Weg van Jou’ uitgebracht. Het nummer is de titeltrack van de gelijknamige film die vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen draait.

  Lees meer

Delen:              

18 09 2017

Nieuwe single én clubtour Michael Prins

Nieuwe muziek van Michael Prins! Op 13 oktober volgt een volledig album, waarmee hij niet veel later de clubs in duikt. Vanaf 24 november is hij in het hele land te zien. 

  Lees meer

Delen:              

15 09 2017

De Popronde is begonnen!

Gisteren was het dan zover: De eerste Popronde van dit seizoen! We trapten af in Nijmegen, waar negen acts van Agents After All stonden geprogrammeerd.

  Lees meer

Delen:              

15 09 2017

TRAUDES – Back Down

Gisteren kondigden we aan de boekingen te gaan verzorgen, vandaag brengt TRAUDES de debuutsingle ‘BACK DOWN’ uit.

  Lees meer

Delen:              

15 09 2017

BLØF sterkste merk Provincie Zeeland

Als sterkste merk van de Provincie Zeeland komt BLØF naar voren, op de voet gevolgd door Racoon. Op de vierde plaats in de top tien staat Concert at SEA. 

  Lees meer

Delen:              

14 09 2017

TRAUDES nu te boeken bij Agents After All

TRAUDES zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop, door krachtige zanglijnen te combineren met pure rap. De 7-koppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten, een overtuigende, groovy liveshow en heel veel energie.

  Lees meer

Delen: