25 05 2018

HAEVN – Eyes Closed

Hij is er: Het langverwachte debuut album van de heren van HAEVN! En het is een pareltje geworden.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wulf – Switching Gears

Na het succes van de singles ‘Mind Made Up’ en ‘All Things Under The Sun’ brengt Wulf vandaag zijn nieuwe single uit: ‘Switching Gears’.

  Lees meer

Delen:              

15 05 2018

Nu te boeken bij AAA: Krystl

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop o.a. de succesvolle radiosingles Golden Days (bekend van de Martini tv commercial), Bottles, Fool For You en Circles.

  Lees meer

Delen:              

09 05 2018

Lisa Lois sings Adèle in het theater

Lisa Lois gaat dit jaar op tour langs de theaters in Nederland met muziek van de Engelse zangeres Adèle. De tournee voert langs de theaters in Nederland, zoals Luxor Rotterdam, Oosterpoort Groningen en Tivoli/Vredenburg Utrecht.

  Lees meer

Delen:              

07 05 2018

Rob Dekay speelt lied tijdens herdenkingsdag

Rob Dekay had de eer om op 4 mei een lied te spelen tijdens NOS Vuur van de Vrijheid. Hierin bezingt hij het verhaal van zijn familie in de tweede wereldoorlog. De backing vocals en piano werd verzorgd door Rachel Louise.

  Lees meer

Delen:              

01 05 2018

De selectie van Popronde 2018!

Gisteren maakte Popronde op 3FM haar volledige selectie voor de editie van dit jaar bekend. De volgende Agents After All-acts zijn geselecteerd.

  Lees meer

Delen:              

26 04 2018

Koningsdag 2018

Koningsdag 2018 komt eraan! Veel van onze artiesten zijn dit weekend op pad, dus we hebben alle optredens even voor je op een rij gezet.

  Lees meer

Delen:              

20 04 2018

Will Knox – Haarlem

Will Knox brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Haarlem’ uit. Het nummer is een ode aan de stad waar de Engelsman vanaf vorig jaar woonachtig is. ‘Haarlem’ is vanaf nu overal online te beluisteren of te downloaden.

  Lees meer

Delen: