27 03 2012

3FM Serious Talent bands geven Wisseloord EP weg

ED, A Polaroid View en Chagall treden vanavond op in de vernieuwde Wisseloord studio voor dertig prijswinnaars van 3FM. De akoestische sessie van de drie bands wordt opgenomen voor een EP. Bezoekers van de 3FM Serious Talent On Tour, welke vanaf volgende maand door Nederland trekt, krijgen de EP.

De 3FM Serious Talent On Tour trekt vanaf 4 april langs zeven zalen in Nederland, waaronder Paradiso in Amsterdam. De band A Polaroid View debuteerde onlangs in DWDD met de eerste single ‘Easy Does It’. Chagall is genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award en treedt ook op tijdens de Award show in de Westergasfabriek. Het debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ van de Haagse singer/songwriter ED wordt momenteel enthousiast ontvangen door radiostations, pers en publiek. Eerder dit jaar stond hij in het voorprogramma van BLØF.

De Wisseloord studio in Hilversum is afgelopen zondag feestelijk heropend. De studio is legendarisch te noemen, gezien eerder ondermeer ELO, Elton John, The Police, Scorpions, Def Leppard, Rolling Stones en Michael Jackson de studio’s gebruikten. Een nieuw team van topproducers, met een paar Grammy Awards op zak, maakt een verse start in het verbouwde pand aan de Mozartlaan. Ondermeer Trijntje Oosterhuis werkte er recent aan haar nieuwe plaat samen met Anouk.

Delen: