16 08 2017

Wulf bij RTL Summer Night

Wulf was gisteravond te gast bij de zomerse variant van RTL Late Night: RTL Summer Night. Hier trad hij op met zijn hit ‘Mind Made Up’. Bekijk het optreden hier terug

  Lees meer

Delen:              

08 08 2017

Orange Skyline live bij Blokhuis op NPO Radio 2

Orange Skyline was op 7 augustus te gast in de studio van Blokhuis, bij Thijs Maalderink. Daar speelden ze live de nummers ‘Sound & Fury’ en de nieuwe singe ‘Hotel Rooms’. Bekijk hier de optredens terug!

  Lees meer

Delen:              

31 07 2017

DI-RECT bij RTL Summer Night

DI-RECT was afgelopen vrijdag te gast bij RTL Summer Night en speelde daar live hun nieuwe single ‘Rockstar’. Kijk het optreden hier terug!

  Lees meer

Delen:              

11 07 2017

Kijk terug: Wulf bij 538

Wulf was vanochtend te gast bij Radio 538. Daar speelde hij naast zijn single ‘Mind Made Up’ ook een akoestische versie van ‘Summer On You’. Met deze track had hij vorig jaar, samen met Lucas & Steve, een grote hit.

  Lees meer

Delen:              

07 07 2017

Eerste EP Forever Saturday

De eerste EP van Forever Saturday ziet vandaag het levenslicht. ‘We Ain’t Coming Home Tonight’. De EP is vanaf nu beschikbaar op vinyl en via de gebruikelijke kanalen. 

  Lees meer

Delen:              

06 07 2017

Vier avonden Royal Park van start

Vanaf 6 juli staat Paleis Soestdijk weer vier dagen in het teken van Royal Park Live. Een bijzondere reeks zomeravondconcerten op een historische plek waar genieten voorop staat.

  Lees meer

Delen: