14 10 2007

‘Alles Is Liefde’ van BLØF op nummer 1

Voor de derde keer scoort BLØF een nummer 1 hit! Eerder stonden de Zeeuwen al op de eerste plaats van de hitlijsten met ‘Holiday In Spain’ met The Counting Crows en ‘Aanzoek Zonder Ringen’ met Kodo. Ditmaal scoren de Zeeuwen met de titelsong van de filmhit ‘Alles Is Liefde’!

  Lees meer

Delen:              

26 09 2007

AAA, Kweekvijver & Serious Talent On Tour morgen van start!

In het Haarlemse Patronaat vindt morgen de kick-off plaats van Kweekvijver & Serious Talent On Tour.
Tijdens deze tour zullen Good Things End, The Girls en Jeremy’s in tien zalen verspreid door Nederland het podium opspringen en iedereen overtuigen met hun energieke show en frisse catchy songs! Wees er dus zeker bij!

  Lees meer

Delen:              

20 08 2007

Pajama Day Is On It’s Way!

‘Claw Boys Claw is nooit uit elkaar geweest hoor’ zegt John. ‘Sorry dat het allemaal een beetje rommelig gaat’ zegt Peter. Ik zeg: ‘Dat geeft helemaal niks joh’. Oftewel Pajama Day Is On It’s Way!

  Lees meer

Delen:              

06 08 2007

AAA Presents: TMF Kweekvijver & 3FM Serious Talent on tour!

Dit najaar gaat Agents After All samen met TMF Kweekvijver en 3FM Serious Talent on tour! Met drie jonge, opkomende bands crossen we het hele land door. Twee van de deelnemende bands kunnen we alvast bekend maken. Dit zijn de veel belovende Jeremy’s en Good Things End.
De derde band wordt binnenkort bekend gemaakt.. Houdt onze site dus in de gaten!

  Lees meer

Delen:              

18 07 2007

BEEF! brengt ‘I Would Stay’ digitaal uit!

Nadat BEEF! overladen werd door de vele enthousiaste reacties op hun stukje uit de Orange reclame, hebben zij nu ‘I Would Stay’ van Krezip op hun eigen funky manier digitaal uitgebracht! Op 17 juli is het nummer voor het eerst te horen op 3FM in de Coen en Sander show. Tijdens deze uitzending heeft Jacqueline Govaert telefonisch laten weten het helemaal te gek te vinden.

  Lees meer

Delen:              

16 07 2007

‘Doeks Uut Hasselt’ weer op TV!

In opdracht van Agents After All’s zusterbedrijf The Missing Synch componeerde Daniël Lohues wederom de muziek voor Senternovum’s ‘Het Nieuwe Rijden’-campagne!

  Lees meer

Delen:              

01 07 2007

BLØF ontvangt driedubbel platina voor UMOJA!

BLØF heeft zaterdagavond een triple platina award gekregen voor zijn cd ‘UMOJA’. Daarvan zijn inmiddels meer dan 210.000 stuks verkocht. De Zeeuwse band kreeg de award tijdens het optreden bij Concert At Sea!

  Lees meer

Delen:              

19 06 2007

‘Dutch Touch’ nu op TV én DVD!

Film over de Nederlandse hiphopcultuur, met o.a. Brainpower. Via de straten in Amsterdam Zuidoost, langs de Rotterdamse Maas tot aan de bakermat New York volgt filmmaakster Ulrike Helmer hen over een periode van meer dan een jaar. De film is op 1 juli om 18.55 uur te zien op Nederland 2 bij de NPS ‘Uur van de Wolf’! De DVD met vele extra’s ligt nu in de winkel!

  Lees meer

Delen: