21 02 2008

Kringloopwinkel sponsort Claw Boys Claw!

Een beetje band koopt geen kleding, maar laat zich sponsoren. De oude krijgers van Claw Boys Claw willen niet achterblijven, maar doen het op hun eigen manier: zij hebben een deal gesloten met een keten kringloopwinkels. “Een mooie manier om te ontsnappen aan de eenheidsworst”, vindt frontman Peter te Bos. “Het was al niet duur, maar nu kunnen we gratis kleding uitzoeken.”

  Lees meer

Delen:              

15 02 2008

5 maart premiere documentaire rondom Buitenwesten-tour!

Woensdag 5 maart gaat in de Amsterdamse Paradiso de langverwachte muziekdocumentaire Buitenwesten in premiere. Vanaf 7 maart is hij op DVD verkrijgbaar. Buitenwesten is een 75 minuten durende film over de overal uitverkochte – door Agents After All en Topbillin geboekte – tournee van Hiphopgrootheden Typhoon, Jawat, Duvelduvel, Opgezwolle en Kubus.

  Lees meer

Delen:              

14 02 2008

Wicked Jazz Sounds nu te boeken bij Agents After All!

Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Het succesvolle collectief onder leiding van ‘Godfather’ Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest, hebben vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam, en zijn vanaf nu te boeken bij Agents After All!

  Lees meer

Delen:              

14 02 2008

Beef komt met nieuw album The Original!

Beef komt eind Maart 2008 met een nieuw studio album, getiteld ‘The Original’! In 2007 heeft de band haar fans al laten kennismaken met een aantal songs tijdens de succesvolle ‘Sneaky Previews Tour’. Het is nu tijd voor het volledige “plaatje”.

  Lees meer

Delen:              

06 02 2008

Racoon bevestigd voor Pinkpop!

Racoon staat dit jaar op Pinkpop. Samen met Moke zijn het de eerste Nederlandse act die hebben toegezegd naar Landgraaf te komen voor het festival, dat dit jaar van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvindt. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt!

  Lees meer

Delen:              

05 02 2008

BLØF, IOS, Stevie Ann én Counting Crows op Concert At Sea!

In 2004 leverde het samenwerkingsverband tussen beide bands een platina nummer 1 hit op rond het nummer ‘Holiday In Spain’. Ze traden sindsdien echter nooit samen publiekelijk op in Nederland.

Naast BLØF en Counting Crows zullen ook Krezip, Stevie Ann, IOS, Milow en The Scene te zien zijn op het festival. De presentatie is in handen van het cabaret trio Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom!

  Lees meer

Delen:              

25 01 2008

Racoon ‘Lucky All My Life’ megahit op 3FM!

De nieuwe single ‘Lucky All My Life’ van Racoon is komende week de MEGAHIT op 3FM! Vanaf aanstaande zaterdag zal de eerste single van het nieuwe album ‘Before You Leave’ in elk programma op 3fm te horen zijn.

  Lees meer

Delen:              

25 01 2008

Daniel Lohues met nieuw album Allennig II de theaters in!

Wel eens iemand de zwaarte van God en de diepte van Bach en Nils Holgersson, in één lied over kasverlichtingsvervuiling horen zingen, op zo’n manier dat je er nog om kon lachen ook? Dit is je kans! Met zijn theatershow ‘Allennig’ nam singer/songwriter Daniël Lohues begin 2006 al menig volle zaal mee naar zijn eigen wereld en belevenissen. Vanaf februari tot en met juni 2008 is hij met zijn programma ‘Allennig II’ op tournee langs bijna 60 theaterzalen in Nederland.

  Lees meer

Delen:              

24 01 2008

BLØF neemt nieuw album op en gaat op tournee!

BLØF gaat dit voorjaar het land weer in. De Zeeuwse band doet met haar ‘VOORJAARSTOUR 2008′ in zes Nederlandse steden de grote zalen aan. Maar voor het zover is vertrekt de band eerst naar Ierland om in de Pickering House Studio een gloednieuw album op te nemen dat in de loop van 2008 wordt uitgebracht!

  Lees meer

Delen:              

04 01 2008

Wederom 3FM MEGAHIT voor Anouk!

Volgende week is Anouk alweer met een single van haar nieuwe album ‘Who’s Your Momma’ de MEGAHIT op 3FM! ‘I Don’t Wanna Hurt’ is de tweede single van het album ‘Good God’. De titelsong van dat album was al eerder megahit op 3FM!

  Lees meer

Delen: