09 05 2008

3FM Megahit voor Anouk!

De gehele volgende week is ‘Modern World’ van Anouk de meest gedraaide plaat op 3FM. De 3FM Megahit dus!

  Lees meer

Delen:              

27 04 2008

Anouk wint drie 3FM Awards!

Anouk, die zaterdag de aftrap gaf voor de knallende 3FM Award-uitreiking, was succesvol in de categorieën Beste Album, Beste Zangeres en Beste Artiest Rock!

  Lees meer

Delen:              

25 04 2008

Beef, Alain Clark & Los Vapapeños maken programma concert at SEA compleet!

Het programma voor de derde editie van het Zeeuwse festival concert at SEA is compleet. Alain Clark, Beef en de Cubaanse band Los Vapapeños zijn toegevoegd aan het programma. Eerder werd al bekend dat organisator BLØF, Counting Crows, Krezip, The Scene, IOS, Stevie Ann en Milow te zien zullen zijn op de Brouwersdam!

  Lees meer

Delen:              

25 04 2008

‘Zes jaar vrijdagmiddag’ van Daniël Lohues

Daniël Lohues schrijft. Vrijdagsmiddags enkel met woorden. Het tegenovergestelde van instrumentaal. Stukjes stilgezette tijd, noemt hij dat zelf. Over waar hij vandaan komt en hoe hij de wereld ervaart. Over hoe het verleden om het heden draait. Over muziek. Over dichtbij, ver weg, angst en hoop. Elke vrijdagmiddag weer, hoe en waar dan ook. De volgende dag staat het te lezen in het Dagblad van het Noorden. En vanaf 28 april 2008 verzameld in het boek; Zes Jaar Vrijdagmiddag.

Maandag 29 april is Lohues te gast bij Goedemorgen Nederland om over zijn nieuwe boek en onlangs verschenen album ‘Allennig II’ te praten.

  Lees meer

Delen:              

21 04 2008

Ticket For Tibet drukbezocht!

Het Ticket for Tibet festival op de NDSM-werf in Amsterdam was zondag vrijwel uitverkocht. Mede dankzij het mooie weer waren tegen het einde van het evenement circa 9.500 van de beschikbare 10.000 kaartjes over de toonbank gegaan, liet een woordvoerder weten.

  Lees meer

Delen:              

18 04 2008

3FM Megahit én MTV Must-C voor Kraak & Smaak!

Het zijn gekke weken voor Kraak & Smaak. In Nederland voeren ze deze week op #1 van de iTunes chart aan en staan in de Top10 van de Dance Charts in de US, UK & Canada. In Japan zelfs op #2. Werden bovendien bevestigd voor het legendarische Glastonbury Festival in Engeland en kregen ook nog eens lovende kritieken van Amerika’s belangrijkste webblogger; Perez Hilton;

‘We’ve got a new anthem, y’all!!!!!!!! Say hello to Kraak & Smaak, one of the hottest groups around! Hailing from the Netherlands, their music could best be described as Amy Winehouse meets Moby…’.

Alsof dat nog niet genoeg is scoren de heren met de single ‘Squeeze Me’ ook nog eens de 3FM Megahit én de MTV Must-C voor komende week!

  Lees meer

Delen:              

09 04 2008

Nieuw album, single, video én 538 Dance Smash voor Kraak & Smaak!

Sinds de release van het debuut Boogie Angst (2006) op het Engelse label Jalapeno Records heeft Kraak & Smaak zowel als dj’s en als live-band honderden optredens in binnen- en buitenland verzorgd. Bovendien werden in 2007 de mannen van K&S door het internationaal toonaangevende Britse dance magazine I-DJ uitgeroepen tot ‘Must See Live Act’, tussen klinkende namen als Chemical Brothers, Moby en Basement Jaxx. Gelukkig is het nu eindelijk weer tijd voor een nieuw album én een nieuwe single met bijbehorende video.

En als klap op de vuurpijl is de nieuwe single ‘Squeeze Me’ de gehele volgende week Radio 538 Dance Smash!

  Lees meer

Delen:              

07 04 2008

Download For Tibet: ‘Als je ooit nog eens terug kan’!

Speciaal ter gelegenheid van het Ticket For Tibet-festival, wat op 20 april op het NDSM terrein in Amsterdam gehouden wordt, heeft een groep muzikanten een single opgenomen: ‘Als je ooit nog eens terug kan’ is een liedje van JW Roy en Gerard van Maasakkers, door de laatste van een aangepaste tekst voorzien. Het nummer is opgenomen om aandacht te vragen voor de Tibetaanse zaak…

  Lees meer

Delen: