24 03 2008

3FM presents BLØF & KODO!

Drie bomvolle HMH’s waren op 14, 15 en 16 maart het toneel voor een unieke samenwerking tussen de Zeeuwse band BLØF en de Japanse drumband Kodo!

3FM stuurde er een aantal prijswinnaars heen, maar regelde ook een extraatje voor de thuisblijvers. Deze week kan je het hele concert terugluisteren én kijken!

  Lees meer

Delen:              

23 03 2008

Primeur ‘Hier kom ik weg’ op RTV Drenthe!

Vanaf dinsdag 25 maart gaat de gloednieuwe single van Daniël Lohues getiteld ‘Hier kom ik weg’ in première op RTV Drenthe. Een week later zal op de dezelfde zender het gloednieuwe album van de Drentse troubadour voor het eerst te horen zijn!

  Lees meer

Delen:              

17 03 2008

‘BLØF en KODO schotelen publiek waanzinnige shows voor!’

Lees de recensie van BLØF en KODO in de Heineken Music Hall!

‘Hoe krijg je ruim vierduizend mensen in één klap muisstil? Simpel: zet een Tibetaanse muzikant op het podium, laat hem een traditioneel strijdlied zingen en vertoon vervolgens de video bij het benefietlied van Racoons Bart van der Weide en zangeres Anneke van Giersbergen. Het blijkt een gezien de actualiteit beladen inleiding van een fenomenaal optreden van BLØF met de traditionele Japanse drumband KODO. Regelmatig samen, maar ook alleen toonden beide bands vrijdag, zaterdag én gisteren hun kunnen in de Heineken Music Hall’.

  Lees meer

Delen:              

16 03 2008

Nieuwe single Beef!

Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er naar! Beef released de eerste single van het ‘The Original’ album getiteld ‘Justified’. De groep brengt met het nummer een ‘ode aan muziek’ met speciale gastbijdragen van Leona, U-Gene en een uitbundige Special Request Horns!

  Lees meer

Delen:              

13 03 2008

Gouden plaat voor Racoon!

De populaire Zeeuwse band Racoon kreeg donderdag een Gouden Plaat voor hun nieuwe album ‘Before You Leave’. De popgroep kreeg de trofee uitgereikt in het KRO-programma Goedemorgen Nederland!

  Lees meer

Delen:              

09 03 2008

Kaartverkoop concert at SEA loopt storm!

In februari is de kaartverkoop gestart voor concert at SEA 2008 en opnieuw blijkt het festival groot in de agenda te staan van vele bezoekers. In ruim twee weken tijd werden meer dan de helft van het totaal aantal beschikbare kaarten verkocht!

  Lees meer

Delen:              

07 03 2008

Nieuw album Kraak & Smaak!

Het nieuwe album van Kraak & Smaak luistert naar de titel Plastic People en ligt vanaf 7 april in de winkels. De groep heeft op deze cd samengewerkt met de Britse soulzanger Ben Westbeech, Mark Brydon van Moloko en de rapper Dudley Perkins.

  Lees meer

Delen:              

29 02 2008

Muzikanten maken single voor Tibetaanse zaak!

Muzikanten uit verschillende Nederlandse bands gaan een single uitbrengen om aandacht te vragen voor de Tibetaanse zaak. ,Het gaat niet alleen om de opbrengst van de single voor het Tibetaanse volk, maar ook om aandacht te generen voor Tibetaanse zaak’, aldus Peter Slager van BLØF die donderdag 28 februari te gast was bij het VARA programma Pauw & Witteman om zijn pleidooi voor Tibet kracht bij te zetten.

  Lees meer

Delen:              

28 02 2008

Kraak & Smaak kiest voor AAA!

Dj- en producerstrio Kraak & Smaak is vanaf heden te boeken bij Agents After All. Of het nu om de Kraak & Smaak DJ Set gaat of om Kraak & Smaak Live, typ of toets AAA!

  Lees meer

Delen:              

21 02 2008

Racoon viert release nieuwe album in trein!

Racoon heeft een nieuwe cd en dat vieren ze … in de trein. ‘Before You Leave’ heet de nieuwe plaat en fans kunnen volgende week vrijdag in de trein en op station Utrecht Centraal alvast een voorproefje horen. De Zeeuwse band gaat 29 februari van Amsterdam Centraal naar Utrecht Centraal. In de trein en later op het station geven ze een semi-akoestisch optreden!

  Lees meer

Delen: