28 11 2007

Racoon kondigt release nieuw album en nieuwe live data aan!

Heugelijk nieuws bereikt ons vanuit Goes, want daar wordt de komst van een nieuwe CD van de Zeeuwse band Racoon gemeld. Afgelopen jaar heeft de groep samen met producer Michel Schoots aan hun vierde album gewerkt en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan ‘Before You Leave’. Want zo zal de nieuwe plaat gaan heten. Het is de bedoeling dat ‘Before You Leave’ vanaf de tweede helft van februari in de winkels ligt!

  Lees meer

Delen:              

28 11 2007

Hind & Daniël Lohues in Volgspot Kerstconcert te Zwolle!

Woensdag 19 december vindt in Theater Odeon in Zwolle het Volgspot-Kerstconcert plaats. Dit jaarlijkse locatieconcert van het NCRV-radioprogramma Volgspot presenteert met singer-songwriters Daniël Lohues en Leine, multitalent Spinvis, onze Nederlandse Songfestivalafgevaardigde Hind en het Volendamse driemanschap 3-J’s een gevarieerd artistiek topprogramma.

  Lees meer

Delen:              

24 11 2007

DVD ‘Manier Om Thuis Te Komen’ van BLØF nú uit!

De DVD ‘Een Manier Om Thuis Te Komen – UMOJA Live’ ligt vanaf 23 november in de winkel. De muziekdocumentaire laat zien hoe de cd/dvd UMOJA tot stand is gekomen en geeft tevens een vervolg aan het project: de reden voor het maken van de film. Bijna alle artiesten, die tijdens de dertien reizen van BLØF over de vijf continenten hebben meegewerkt aan UMOJA, werden naar Nederland gehaald voor een unieke reeks concerten. De concertbeelden vormen samen met het imponerende verhaal van Peter Slager (basgitaar), Bas Kennis (toetsen), Norman Bonink (drums) en Paskal Jakobsen (zang, gitaar), over muziek, elkaar en de wereld, de basis van de film!

  Lees meer

Delen:              

23 11 2007

Hind te gast bij Pauw & Witteman!

Hind is vrijdagavond 23 november te gast bij Pauw & Witteman. Ze zal daar praten over haar deelname aan de 53ste editie van het Eurovisie Songfestival!

  Lees meer

Delen:              

17 11 2007

Michel Huigen werkzaam voor Agents After All

Michel Huijgen is per direct werkzaam als manager bij Agents After All. Huijgen is manager van onder andere The Sheer en Relax en zal binnen Agents After All zijn managementroster verder uit gaan breiden.

  Lees meer

Delen:              

15 11 2007

Concert BLØF en KODO in recordtijd uitverkocht: extra show op 14 maart 2008!

Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voor het concert van BLØF en KODO, is er een extra concert ingelast. Naast 15 maart (UITVERKOCHT) zal nu ook op 14 maart de Heineken Music Hall letterlijk op haar grondvesten trillen door een uniek en spectaculair optreden van BLØF en de legendarische Japanse drumgroep KODO!

  Lees meer

Delen:              

07 11 2007

Weblog Perez Hilton lyrisch over Anouk…!

‘Say hello to Anouk, the Dutch Amy Winehouse! If you love the Wino, then you will totally dig this song. Good God is a feel-good jam with that retro Wall of Sound vibe that Amy has ridden to massive global success.’

  Lees meer

Delen:              

07 11 2007

Nieuwe single Anouk; ‘Good God’!

Anouk komt met een nieuwe single; ‘Good God’! De clip van het nummer is geregisseerd door niemand minder dan Jonas Åkerlund, die eerder clips maakte voor U2, Robbie Williams, Madonna en The Prodigy!

  Lees meer

Delen: