21 07 2008

Perez Hilton krijgt geen genoeg van Anouk!

Perez Hilton kan maar geen genoeg van Anouk krijgen! Mario Lavandeira, zoals de blogger in het echt heet, heeft na ‘Good God,’ ‘Modern World’ en ‘Lost’ nu ook de ballad ‘I Don’t Wanna Hurt’ ontdekt!

  Lees meer

Delen:              

14 07 2008

BLØF treedt op tijdens 50 jaar Nederpop!

Op 3 oktober zullen tijdens een 3,5 uur durende liveshow in de Heineken Music Hall ruim dertig artiesten en bands aantreden, die een muzikaal overzicht van vijftig jaar Nederlandse Popgeschiedenis geven!

  Lees meer

Delen:              

07 07 2008

BLØF en Counting Crows op BLOFTV

Op het eigen YouTube kanaal van BLØF; BLØFTV kun je exclusieve beelden zien van het optreden dat BLØF en Counting Crows gaven op concert At SEA!

  Lees meer

Delen:              

01 07 2008

Counting Crows kroon op concert at SEA!

De derde editie van concert at SEA is naar tevredenheid verlopen. De zonnige Brouwersdam was met 55.000 bezoekers voor de derde maal uitverkocht. Het nieuwe vrijdagprogramma trok 10.000 bezoekers. Grote verrassing was het optreden van BLØF op vrijdag. Onder de naam ‘Los Vapapenos’ speelden Bas, Peter, Norman en Paskal uitsluitend zomerse nummers van andere artiesten!

  Lees meer

Delen:              

30 06 2008

BLØF meest gedraaide artiest van 2007!

Net als in 2005 en 2006 is BLØF ook in 2007 de meest gedraaide nationale artiest. De Zeeuwse formatie draait al jaren mee in de top van deze lijst. Ook in 2001, 2002 en 2003 behaalde de groep de eerste plaats. Alleen in 2004 ging de titel naar Marco Borsato.

  Lees meer

Delen:              

19 06 2008

Interview met Daniël Lohues op FaceCulture!

FaceCulture sprak met Daniel Lohues over het album ‘Allennig II’, Canada, Noord Amerika, reizen, natuur, Guus Meeuwis, songwriter zijn, het nummer ‘Oma had geliek’, Calvijn, geloof, Judas en Jezus, Het verschil tussen wereld en planeet, schuldgevoel, spijt, zijn grootmoeders, liedjes schrijven, Brahms, Nirvana, Angst…

  Lees meer

Delen:              

18 06 2008

AAA op Lowlands!

De organisatie van Lowlands heeft vandaag weer veel namen bekend gemaakt voor het festival dat dit jaar op 15, 16 en 17 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen.

Dit jaar zijn er weer een behoorlijk aantal AAA-acts van de partij, namelijk Anouk, Claw Boys Claw, Kraak & Smaak, De Jeugd van Tegenwoordig, Jeremy’s, Le Le en The Girls. Maar ook The Opposites van collega kantoor Topbillin’ geven acte de présence!

  Lees meer

Delen:              

02 06 2008

Frits Spits: ‘Daniël Lohues is een held’!

Frits Spits: ‘Toen de 37-jarige Drentse zanger/liedjesschrijver in 2006 Daniël Lohues zijn album Allennig uitbracht, was ik niet superenthousiast. Wel over de teksten ervan. Die waren verrassend, dromerig, romantisch, oprecht en grappig soms, maar de productie, de muziek, neen, die klonk me een beetje te kaal, en te boers. Jammer,zijn liedjes kwamen zo het theater niet uit,de huiskamer niet binnen. Maar nu Lohues de opvolger heeft uitgebracht onder de titel Allennig II heeft hij me volledig voor zich gewonnen. De productie is ijzersterk . Het album klinkt geweldig. En de liedjes? Muzikaal volwassener. Stuk voor stuk juweeltjes. Daniël Lohues is een held!’

  Lees meer

Delen:              

14 05 2008

Nieuwe single en videoclip Racoon!

Racoon heeft een nieuwe single en bijbehorende videoclip: ‘Clean Again’. Dit nummer is de tweede single van de plaat ‘Before You Leave’. Dit succesvolle album was al goud voordat het in de winkels kwam te liggen.

  Lees meer

Delen: