27 09 2008

Anouk drie maal in de Heineken Music Hall!

Anouk kan er maar geen genoeg van krijgen! Na eerder dit jaar tot tweemaal toe het Arnhemse Gelredome op zijn kop te zetten met een ijzersterke uitverkochte show verzet onze ongekroonde rockdiva haar bakens richting Amsterdam. Want met het optreden in haar huidige woonplaats wil ze het uiterst succesvolle jaar afsluiten met een intiem optreden in de hoofdstedelijke Heineken Music Hall!

  Lees meer

Delen:              

27 09 2008

Nummer 1 hit voor BLØF

‘Oktober’, de gloednieuwe single van BLØF, is deze week direct op #1 binnen gekomen in de GFK Single Top 100!

  Lees meer

Delen:              

26 09 2008

Racoon support Lemonheads in Europa gevolgd door theatertournee

Het festivalseizoen is achter de rug en Racoon kijkt alweer uit naar een druk najaar. Gisteren is de band vertrokken naar Duitsland als support van de Europese tournee van de Lemonheads. Op 26 september komt het album ‘Before You Leave’ uit in Duitsland. De 3e single ‘Before You Leave’ van dit gelijknamige album komt in Nederland medio oktober uit. En op 16 oktober start de Racoon Theatertournee!

  Lees meer

Delen:              

15 09 2008

Regisseer nieuwe BLØF-video!

Zoals je weet is ‘Oktober’ de nieuwe BLØF-single. Maar er ontbreekt nog iets… de videoclip. In een landhuis in Ierland heeft BLØF dit voorjaar het album ‘Oktober’ opgenomen. En daar is ook gefilmd vanuit diverse hoeken. Prachtige setting, dito muziek, al het materiaal is er, maar… het is nog niet gemixt of geregisseerd.

  Lees meer

Delen:              

03 09 2008

BLØF rust nieuwe album uit met ‘Pickering Player’!

Fans van BLØF krijgen de mogelijkheid om het opnameproces van het nieuwe album ‘Oktober’ te bekijken op een virtueel platform. Om toegang tot de virtuele opnamestudio te krijgen, fungeert de cd, die begin volgende maand verschijnt, als sleutel.

  Lees meer

Delen:              

01 09 2008

Racoon, een onbegrensde band!

Vanaf 16 oktober staat Racoon in de Nederlandse theaters maar daarvoor zit de band ook zeker niet stil. Zij touren namelijk met Minor Majority en Lemonheads door o.a. Duitsland!

  Lees meer

Delen:              

27 08 2008

BLØF op 29 november in WTC Expo!

BLØF geeft op 29 november een groot concert in WTC Expo te Leeuwarden. Het is alweer een jaar geleden dat band tijdens hun succesvolle concert in WTC Expo voor 4500 bezoekers speelde. Met een nieuw album dat in oktober zal verschijnen is er alle reden om weer terug te keren naar Leeuwarden!

  Lees meer

Delen:              

21 08 2008

Agents After All en Topbillin’ acts groot succes op Lowlands!

Alle kranten en media zijn het er over eens: De Nederlandse acts vieren hoogtijdagen tijdens Lowlands! Zowel bij de Agents After All artiesten als de Topbillin’ acts zagen we het publiek in bomvolle tenten volledig los gaan. En ook de professionals hebben duidelijk genoten van deze kwaliteit acts gezien de louter goede recensies in de media!

  Lees meer

Delen:              

18 08 2008

Tracklisting ‘Oktober’ van BLØF bekend!

‘Oktober’ het gloednieuwe album van BLØF is af. Het is een rustig, ingetogen, akoestisch, zelfs een beetje donker album geworden. Zeg maar zoals de herfst in Nederland kan zijn…

  Lees meer

Delen: