25 05 2018

Wij vinden je privacy belangrijk

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft Agents After All en haar zusterbedrijven haar privacystatement aangepast. 

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

HAEVN – Eyes Closed

Hij is er: Het langverwachte debuut album van de heren van HAEVN! En het is een pareltje geworden.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wulf – Switching Gears

Na het succes van de singles ‘Mind Made Up’ en ‘All Things Under The Sun’ brengt Wulf vandaag zijn nieuwe single uit: ‘Switching Gears’.

  Lees meer

Delen:              

18 05 2018

Kantoor Agents After All op Pinksteren gesloten

In verband met Pinksteren is ons kantoor op maandag 21  mei gesloten. Op dinsdag 22 mei staan de medewerkers van Agents After All weer voor je klaar bij het boeken van acts uit ons aanbod voor het festivalseizoen.

  Lees meer

Delen:              

15 05 2018

Nu te boeken bij AAA: Krystl

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop o.a. de succesvolle radiosingles Golden Days (bekend van de Martini tv commercial), Bottles, Fool For You en Circles.

  Lees meer

Delen:              

09 05 2018

Lisa Lois sings Adèle in het theater

Lisa Lois gaat dit jaar op tour langs de theaters in Nederland met muziek van de Engelse zangeres Adèle. De tournee voert langs de theaters in Nederland, zoals Luxor Rotterdam, Oosterpoort Groningen en Tivoli/Vredenburg Utrecht.

  Lees meer

Delen:              

07 05 2018

Rob Dekay speelt lied tijdens herdenkingsdag

Rob Dekay had de eer om op 4 mei een lied te spelen tijdens NOS Vuur van de Vrijheid. Hierin bezingt hij het verhaal van zijn familie in de tweede wereldoorlog. De backing vocals en piano werd verzorgd door Rachel Louise.

  Lees meer

Delen:              

01 05 2018

De selectie van Popronde 2018!

Gisteren maakte Popronde op 3FM haar volledige selectie voor de editie van dit jaar bekend. De volgende Agents After All-acts zijn geselecteerd.

  Lees meer

Delen: