24 02 2017

Kijk terug: Orange Skyline in DWDD

Orange Skyline was gisteren te gast in De Wereld Draait Door en speelde daar de single ‘Sound & Fury. Het nummer is afkomstig van het album ‘Things That I Hide’.

  Lees meer

Delen:              

24 02 2017

DI-RECT – Ricochet

DI-RECT heeft zojuist een nieuwe single uitgebracht! ‘Ricochet’ is vanaf nu te beluisteren op alle kanalen en is tevens NPO Radio 2 Top Song! Dat betekent dat de single komende week extra vaak op de zender gedraaid wordt.

  Lees meer

Delen:              

21 02 2017

HAEVN gaat in april op tour

HAEVN geeft in april vier semi-seated optredens in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Nijmegen. Het optreden in Koninklijk Theater Carré is uitverkocht. Tickets voor de overige shows zijn verkrijgbaar via de zalen.

  Lees meer

Delen:              

17 02 2017

Dit is Rachèl Louise

Ze is er klaar voor: de release van haar EP ‘Big Girls’! Op 17 maart presenteert de singer-songwriter deze in Bitterzoet, Amsterdam. Maak kennis met Rachèl Louise:

  Lees meer

Delen:              

16 02 2017

Clubtour DI-RECT bijna van start

Over twee weken is het zover, dan begint de clubtour van DI-RECT! De band speelt dan op negen locaties in het land. Volgende week spelen ze ook nog een try-out in een uitverkochte Fluor in Amersfoort.

  Lees meer

Delen:              

14 02 2017

Chef’Special – Try Again

Chef’Special heeft vandaag de single ‘Try Again’ uitgebracht. De band geeft hiermee alvast een voorproefje op het album ‘Amigo’ dat op 9, 10 en 11 maart wordt gepresenteerd in het Patronaat in Haarlem. Alledrie de releaseshows zijn inmiddels uitverkocht. 

  Lees meer

Delen: