Handsome Poets – 2015

Het nieuwe album van Handsome Poets heet '2015'. De band presenteert het album vanavond in een uitverkochte TivoliVredenburg in Utrecht. 

Lees meer

05 03 2015  •   Delen:              

Nieuwe data 3FM Serious Talent Tour bekend

Begin februari werd bekend dat leadzangeres Rikki van Rondé onder het mes moet en dat de tour met Emil Landman en Orange Skyline daarom wordt verplaatst. Goed nieuws: de 3FM Serious Talent On Tour is inmiddels verplaatst naar het najaar van 2015!

Lees meer

02 03 2015  •   Delen:              

The Brahms nu te boeken bij Agents After All

Vanaf vandaag is The Brahms exclusief te boeken bij Agents After All. Ontstaan op de Herman Brood Academie combineren The Brahms hun vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen. Na het winnen van de Utrecht Popprijs in 2014 begon de band met het opnemen van hun eerste EP in samenwerking met Huub Reijnders in de Wisseloord studios.

Lees meer

02 03 2015  •   Delen:              

BLØF bevestigd voor Nekka Nacht

BLØF is bevestigd voor de Nekka Nacht in Antwerpen. Centrale gast dit jaar is de Belgische band Buurma die onlangs het voorprogramma van BLØF in de Antwerpse TRIX verzorgde. Andere artiesten op de Nekka Nacht zijn Laïs, Senne Guns, Raymond van 't Groenewoud, Stijn Meuris, Yevgeni, Kommil Foo en de Fanfare 't Akkoord te gast.

Lees meer

02 03 2015  •   Delen:              

Rondé genomineerd voor 3FM Serious Talent Award

Rondé is genomineerd voor de Serious Talent Award. Dit maakte Domien donderdag bekend in zijn radioprogramma Dit is Domien op 3FM. De uitreiking zal 7 april zijn tijdens de uitzending van Dit is Domien tussen 19:00 en 21:00. Alle genomineerde Serious Talents zullen dan aanwezig zijn.

Lees meer

27 02 2015  •   Delen:              

Jacqueline Govaert en Spike en Vince juryleden DBSS

Jaqueline Govaert en Spike en Vince van DI-RECT zijn de nieuwe juryleden van het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland wat gepresenteerd wordt door Giel Beelen. De tien afleveringen zijn vanaf maandag 16 maart om 22.00 uur op NPO 3 te zien.

Lees meer

27 02 2015  •   Delen: