22 07 2016

Concert at SEA en Royal Park 2016

Terwijl onze artiesten de festivalweides platspelen en Nederland geniet van de vakantie, denken wij bij Agents After All nog even terug aan de eerste twee weken van juli. Een lege Brouwersdam en paleistuin transformeren naar blijvende herinneringen voor tienduizenden tevreden bezoekers.

  Lees meer

Delen:              

20 07 2016

Ed Struijlaart – Gold

De nieuwe single van Ed Struijlaart heet ‘Gold’. Hij schreef het nummer samen met Yoshi Breen (Sunday Sun) en Christon Kloosterboer (Rigby/Christon). Daarnaast nam hij zelf de productie voor zijn rekening.

  Lees meer

Delen:              

19 07 2016

Navarone brengt nieuw album uit op 22 oktober

Na debuutalbum ‘Darker Shade Of White’ en opvolger ‘Vim and Vigor’ brengt Navarone een nieuw album uit in het najaar. Op 22 oktober geeft de band een release show in Doornroosje, Nijmegen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Doornroosje.

 

  Lees meer

Delen:              

12 07 2016

Daniël Lohues – En toen kwam jij

De nieuwe single van Daniël Lohues heet ‘En toen kwam jij’. Het nummer is afkomstig van het album ‘Aosem’ waarmee de singer/songwriter uit Erica de afgelopen maanden in meer dan 70 theaters in Nederland optrad. 

  Lees meer

Delen:              

11 07 2016

Kijk terug: Racoon bij GIEL op 3FM

Racoon was vanmorgen te gast bij GIEL op 3FM. De band speelde daar o.a. de prachtige nieuwe single ‘Hate To Love’. Het nummer werd tijdens de show in de Heineken Music Hall gespeeld en staat dus op het nieuwe live-album ‘Live at HMH’. Kijk terug: 

  Lees meer

Delen:              

08 07 2016

Kijk terug: The Brahms bij GIEL

De heren van The Brahms waren vanmorgen te gast bij GIEL op 3FM. De band speelde de nieuwe single ‘Feels Like Home’ en sprak met Domien over de festivalzomer. Bekijk het hier terug.

  Lees meer

Delen:              

07 07 2016

Aftermovie Concert at SEA 2016

Beleef Concert at SEA 2016 opnieuw… Op 1 en 2 juli vond op de Brouwersdam in Zeeland de elfde editie plaats van Concert at SEA. 

  Lees meer

Delen:              

07 07 2016

Kijk terug: Radio Eliza bij GIEL

Radio Eliza was vanmorgen te gast bij GIEL op 3FM. De band speelde o.a. de nieuwe single ‘I [Don't] Care’ en coverde ‘Chreap Thrills’ van Sia. Kijk het hier terug.

  Lees meer

Delen:              

04 07 2016

David Benjamin – Friends

David Benjamin heeft ‘Friends’ als single uitgebracht. Het nummer is afkomstig van ‘EP #3′, welke onlangs werd gereleased. Beluister ‘Friends’ hier.

  Lees meer

Delen: