20 01 2017

Navarone brengt album ‘Oscillation’ uit

Vandaag is het zover: Navarone presenteert een nieuw album in een uitverkochte Doornroosje. Na debuutalbum ‘Darker Shade Of White’ en opvolger ‘Vim and Vigor’ is ‘Oscillation’ de derde plaat van de band.

  Lees meer

Delen:              

19 01 2017

Lisa Lois brengt ode aan Adele tijdens clubtour

Lisa Lois gaat touren met een Adele-tribute. Tijdens ‘Lisa Lois sings: Adele’ brengt de zangeres, die bekend werd van hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, een ode aan de Britse ster. 

  Lees meer

Delen:              

18 01 2017

Kijk terug: RONDÉ bij Domien op 3FM

RONDÉ  was vanochtend te gast in de ochtendshow van Domien op 3FM. De band sprak over het debuutalbum, de aankomende clubtour en speelde uiteraard de nieuwe single ‘Naturally’:

  Lees meer

Delen:              

18 01 2017

Kraak & Smaak op tour

Kraak & Smaak gaat dit voorjaar touren! Het dj- en producerstrio, dat afgelopen zomer hun vijfde album uitbracht, speelt acht shows in onder meer Utrecht, Eindhoven en Haarlem. De kaartverkoop voor de concerten is direct gestart via de zalen.

  Lees meer

Delen:              

16 01 2017

Orange Skyline met nieuw album op tour

Orange Skyline gaat touren! Met een nieuw album in de pocket doet de band drie zalen in het land aan: Paradiso, Tivoli De Helling en Poppodium Vera in thuisstad Groningen.

  Lees meer

Delen:              

16 01 2017

Eurosonic Noorderslag 2017: De terugblik

Terwijl we bijkomen van Eurosonic Noorderslag blikken we terug op afgelopen weekend. Zaterdag speelden Rob Dekay, Jeangu Macrooy, RONDÉ, Fata Boom, Radio Eliza en Orange Skyline in De Oosterpoort.

  Lees meer

Delen:              

13 01 2017

RONDÉ brengt debuutalbum uit

RONDÉ heeft vandaag haar debuutalbum uitgebracht. Het album getiteld ‘RONDÉ’ telt 13 songs, waaronder de recent uitgebrachte single ‘Naturally’. Deze single is vandaag ook nog eens uitgeroepen tot NPO Radio 2 Top Song.

  Lees meer

Delen: