27 09 2016

Jeangu Macrooy brengt ode aan Stevie Wonder in DWDD

Stevie Wonder bracht 40 jaar geleden ‘Songs In The Key Of Life’ uit. Jeangu Macrooy was samen met Berget Lewis en Steffen Morrison te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over dit legendarische album. Daarnaast brachten ze samen met Re:freshed Orchestra een ode aan Stevie Wonder door het spelen van een medley.

  Lees meer

Delen:              

26 09 2016

HAEVN geeft optreden in Carré

HAEVN geeft op 2 april een bijzonder concert in Koninklijke Carré. De kaartverkoop gaat donderdag van start via www.carre.nl.

  Lees meer

Delen:              

23 09 2016

Lady Linn – Slowly

Lady Linn presenteerde deze week de videoclip van haar single ‘Slowly’. De clip is van de hand van Roën Trìgvuè.

  Lees meer

Delen:              

23 09 2016

Kijk terug: Chef’Special bij Ekdom In De Ochtend

Chef’Special was te gast bij Ekdom In De Ochtend op NPO Radio 2. De band sprak met Gerard Ekdom over hun tour met door de Verenigde Staten, hun aanstaande Ziggo Dome-show en speelde uiteraard de nieuwe single ‘Amigo’.

  Lees meer

Delen:              

22 09 2016

Solo album Peter Slager in november

BLØF-bassist Peter Slager brengt in november een solo album uit. Het album, getiteld ‘Slik’, bevat liedjes in het dialect van zijn geboorteplaats Dreischoor.

  Lees meer

Delen:              

22 09 2016

WOOT – All Night Long

De nieuwe single van WOOT heet ‘All Night Long’. Het nummer is afkomstig van de EP ‘Juno’ die in november verschijnt.

  Lees meer

Delen:              

21 09 2016

Nederlandse tour voor Caro Emerald in maart 2017

Caro Emerald is in maart 2017 live te zien op de Nederlandse podia met de ‘Emerald Island Tour.’ Caro en haar band spelen onder andere in De Oosterpoort en TivoliVredenburg en de zangeres zal opnieuw het podium van Koninklijk Theater Carré betreden.

  Lees meer

Delen:              

16 09 2016

DI-RECT – Fired Up

DI-RECT heeft ‘Fired Up’ uitgebracht. De mannen van DI-RECT slaan met deze EP een nieuwe weg in. De EP werd afgelopen week gepresenteerd tijdens drie release-shows in Paradiso Noord in Amsterdam, De Helling in Utrecht en thuisbasis Paard van Troje in Den Haag. De drie release-shows waren in een mum van tijd uitverkocht.

  Lees meer

Delen:              

15 09 2016

Popronde 2016 van start

Vandaag gaat de Popronde weer van start. Het landelijk reizende festival strijkt van september tot en met november neer in 40 steden. Graag stellen we je voor aan vijf Agents After All artiesten die meedoen.

  Lees meer

Delen:              

12 09 2016

Chef’Special volgend jaar in Ziggo Dome

Chef’Special geeft 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. De kaartverkoop van het concert is direct gestart.

  Lees meer

Delen:              

08 09 2016

Kijk terug: RONDÉ bij GIEL

RONDÉ was vanochtend te gast bij GIEL op 3FM en speelde daar o.a. de nieuwe single ‘Why Do You Care’. Daarnaast speelde de band ‘Go’, van het aankomende album.

  Lees meer

Delen: