3FM Megahit voor Bade

Bade heeft met zijn single 'Hide No More' een 3FM Megahit te pakken. Het nummer stond al op de playlist van 3FM en werd door Coen en Sander al verkozen tot SuperCrazyTurboTopHit.

Lees meer

18 04 2014  •   Delen:              

Record Store Day: wie speelt waar

Zaterdag 19 april is het Record Store Day. Veel van onze artiesten touren op deze dag door het land om op te treden in de diverse platenzaken. Hier vind je alle optredens op een rij.

Lees meer

18 04 2014  •   Delen:              

Chef’Special live bij EversStaatOp

Chef'Special was vrijdagochtend te gast bij EversStaatOp op 538. Ze speelden live hun single 'In Your Arms' en ook de vorige single 'Peculiar' kwam voorbij.

Lees meer

18 04 2014  •   Delen:              

Kijk terug: MainStreet live bij GIEL

MainStreet vraagt met hun nieuwe single ‘Dreamers’ speciale aandacht voor de slachtoffers van pesten. Vrijdagochtend waren ze te gast bij GIEL op 3FM om het nummer live te spelen.

Lees meer

18 04 2014  •   Delen:              

Alle festivaloptredens in het Paasweekend

Pasen staat voor de deur! En dat betekent traditioneel de opening van het festivalseizoen. Wij hebben de optredens van de Agents After All acts in het Paasweekend even op een rij gezet.

Lees meer

16 04 2014  •   Delen:              

Rembrandt nominatie voor ‘Mannenharten’

'Mannenharten' van BLØF en Nielson is genomineerd voor een Rembrandt. De titelsong van de gelijknamige film maakt kans op een prijs in de categorie Beste Filmhitsong.

Lees meer

15 04 2014  •   Delen: