Management

Er zijn vele definities van het woord management. Binnen Agents After All betekent het dat we ons inzetten voor een loopbaan van een band of artiest op lange termijn. Onderhandelen met commerciële partners, snel inspelen op succes maar vooral de voorwaarden scheppen waardoor artiesten zich kunnen richten op waar ze goed in zijn; het maken en live spelen van muziek. 

mmfnl

AVI ON FIRE

Eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. Dat is AVI ON FIRE. Met de eerste single ‘Pearls’ werd AVI uitgenodigd om te spelen bij De Wereld Draait Door en kreeg het de ’3FM Serious Talent’ stempel. Veel nationale radio airplay en aandacht op veel internationale blogs was het gevolg. Met de tweede single ‘So Far Away From Me’ en vele festivals in het verschiet is de toekomst rooskleurig voor deze band!

Lees meer over AVI ON FIRE

BLØF

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. 

Lees meer over BLØF

Daniël Lohues

Verhalen en handgemaakte muziek van Daniël Lohues, de eigenzinnige multi-instrumentalist uit Erica. Al een paar jaar trekt Daniёl als een hedendaagse troubadour in zijn eentje succesvol langs theaters door het hele land. Daniël kreeg de Annie M.G. Schmidt- prijs voor het beste theaterlied voor het lied ‘Annelie’. Voor ‘Hout Moet’ ontving Daniël een Edison.

Lees meer over Daniёl Lohues

Kris Berry

In Parijs ontmoette Kris Berry via gemeenschappelijke vrienden de producers die samen met haar aan een nieuw album hebben gewerkt. In hun studio in New York, maakte de muziek de overgang van demo’s naar recordings. Het nieuwe album wordt de opvolger van debuutalbum ‘Marbles’ uit 2012. Kris Berry bracht in de tussentijd samen met Perquisite nog het succesvolle album ‘Lovestruck Puzzles’ uit.

Lees meer over Kris Berry

RONDÉ

RONDÉ speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland en ook in 2017 staan er mooie optredens op de planning. Zo was de albumrelease in TivoliVredenburg Pandora in korte tijd uitverkocht. De single ‘Why Do You Care’ was een mooie voorbode van dat aankomende album. Na ‘Run’ en ‘We Are One’ was het bovendien de derde 3FM Megahit op rij voor de band. 

Lees meer over RONDÉ

Son Mieux

De Haagse band Son Mieux is in een jaar tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekscene. De band, onder leiding van zanger Camiel Meiresonne, speelde al op Where The Wilde Things Are en Paaspop en ging op tour met DI-RECT, The Brahms en HAEVN. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien flinke hits. Alle liedjes die tot nu toe verschenen zijn verzameld op de EP ‘Vice Versa’. 

Lees meer over Son Mieux

Stephanie Struijk

Singer-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, bracht dit jaar een nieuw album uit. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. Met haar nieuwe muziek speelde ze in het voorprogramma van BLØF en stond ze op Concert at SEA. Met de voorstelling ‘Nieuwe Maan’ stond ze in het theater.

Lees meer over Stephanie Struijk