Production

Agents After All heeft een schat aan ervaring op het gebied van evenementen productie. Van een tweedaags mega festival tot een exclusieve productlancering voor een select gezelschap, onze up-to-date kennis en netwerk komt onszelf en onze klanten altijd van pas.

Freeks Vonk Live

Voor de vierde keer verzorgde Freek Vonk in december een reeks voorstellingen in AFAS Live (voormalige HMH). In de show vertelde Freek met veel passie over de dierenwereld en over zijn bijzondere avonturen die hij heeft meegemaakt. De familievoorstelling, voor jong en oud, bevatte zowel spannende als educatieve momenten waarin Freek sprak over de meest bijzondere dieren. 

Voor tickets en info: www.freekvonklive.nl

We Like The 90s THE PARTY

In samenwerking met Sky Radio organiseerde Agents After All op zaterdag 18 april We Like The 90s THE PARTY in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In een bomvolle Heineken Music Hall konden bezoekers genieten van de beste hits en optredens uit de jaren negentig van 2 Unlimited, Vengaboys, DJ Jean en DJ Ferri Somogyi.

Bekijk hier de foto’s

Totally Summer

Op zaterdag 19 September 2015 vond in de Brabanthallen in Den Bosch de grootste en populairste zomerreünie van het jaar plaats: Totally Summer The Reunion. Alle dj’s en reisleiders van afgelopen zomer waren er weer bij. Producent Patrick Kraakman:

“De verwachtingen van de bezoekers zijn ieder jaar weer hooggespannen. Het idee van het evenement is om de bezoeker in een zomerse vakantiestemming te brengen.” 

Dit jaar werd daar invulling aan gegeven door het plaatsen van vier grote fonteinen, maar liefst 50 palmbomen en een mini strand. De productie bestond verder uit een 50 meter breed podium en een decor van ledpanelen. Een kermisattractie en dj’s als FeestDjRuud, The PartySquad, Jebroer, Girls Love Djs en Mr Polska maakten het feest compleet.

Meer informatie over Totally Summer

Sky Radio Powervrouwen In Concert

In opdracht van Skyradio verzorgt Agents After All de productie van Eerste editie Sky Radio Powervrouwen In Concert in de Grote Kerk in Naarden op 8 maart 2014.

Powervrouwen In Concert is dé kans om de hits van topartiest Ilse DeLange in een heel bijzondere setting te horen.

Ook is er tijdens het Sky Radio Powervrouwen In Concert een intiem optreden van Julia van der Toorn, dé grote winnares van The Voice of Holland.

Meer informatie over Sky Radio Powervrouwen in Concert