Theater

We weten als geen ander dat het bij het boeken van een succesvolle theatertour gaat om de juiste planning. In samenwerking met artiest, management en theaters maken we het beste plan voor onze artiesten. Een mooie zaal op een goede datum en met een goed marketingplan is het recept voor succes. Geen enorme lijst met producties, maar een select aanbod van acts waarin we 100% geloven.

VVTP R_logo

Bekijk hier een overzicht van ons aanbod voor 2016/2017

Bertolf

Speelperiode: tournee okt/nov/dec 2016 – kleine zalen

Bertolf Lentink (1980) speelde in de band van Ilse DeLange toen zijn eigen solo-carriere in 2008 explodeerde met de hitsingle ‘Another Day’. Sindsdien maakte hij vier albums die door pers en publiek juichend werden ontvangen. Maar ook in het theater maakte hij al snel naam. Hij werkte samen met Kasper van Kooten en met z’n tributeband Her Majesty deed hij The Beatles en Crosby Stills, Nash & Young op virtuoze wijze wederopstaan. Bloedlijn is Bertolf’s eerste solo theaterprogramma. Een avondlang pluist hij zijn muzikale stamboom uit. Hij vraagt zich af hoe de platenkast van zijn ouders hem beïnvloed heeft. Zijn die muzikale voorbeelden ook weer familie van elkaar? En hoe dan? Hij legt zijn eigen liedjes naast het werk van al die grote namen en stromingen waarmee hij zich verbonden voelt. James Taylor, Rufus Wainwright, The Beatles Radiohead, Bluegrass, Jazz. 

Download hier de biografie en persfoto

Fuse

Speelperiode: Tour 2017

In hun rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij De Wereld Draait Door en Radio 4 en 6 heeft Fuse zich afgelopen jaar flink in de kijker gespeeld. Maar de sterke livereputatie van het jonge zestal komt niet uit de lucht vallen. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal.

Door de muzikanten van Fuse stromen achtergronden in klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In een ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie laten ze horen waar Fuse voor staat: hun favoriete muziek, door en voor Fuse bewerkt of geschreven. Ritmisch werk van componisten als Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Shostakovich Ellington en Coltrane. De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waarmee Fuse hun muziek uitdeelt aan het publiek.

Download hier de biografie en persfoto

Stephanie Struijk

Speelperiode: okt/nov/dec 2016 – kleine zalen

De singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’ heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. “Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en over de magie van geluksmomenten.”  Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp.

Download hier de biografie en persfoto

Trouble soon be over - Bo Brocken, Frederique Spigt, Marc Stakenburg

Speelperiode: tournee jan/feb/mrt 2017- kleine zalen

Een muzikaal theaterstuk over het ontstaan van de Blues en onze hedendaagse popmuziek. De theatershow illustreert door middel van een passend decor, origineel beeldmateriaal, en natuurlijk de muziek, het leven van toen op het platteland en in steden als Clarksdale, New Orleans en Memphis. Er is plaats voor uitbundig plezier als een jukejoint tot leven komt, of de zaal plotseling tot een dampende gospelkerk wordt omgedoopt. Het einde van het programma beleeft een climax als de voorheen akoestische muziek elektrisch wordt. 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Dutch Blues Foundation.

Download hier de biografie en persfoto

Miss Montreal

Speelperiode: tournee feb/mrt/april 2017 – zalen vanaf 600 personen

De band onder leiding van Sanne Hans, gaat vanaf maart 2017 weer de theaters in met een nieuwe show. De show wordt nóg muzikaler, nóg meer hilarisch en nóg emotioneler. Tijdens de theatershow zal Sanne, zoals men van haar gewend is, het achterste van haar tong laten zien. Uit het leven gegrepen anekdotes afgewisseld met haar persoonlijke liedjes. Een dagboek over het leven dat ze nu leidt met haar band en alles wat er bij hoort. Het is voor Sanne Hans en haar band de derde keer dat zij de theaters in gaan. De eerste succesvolle theatertour S-ss-sss-sanne deed in 2013 / 2014 ruim 20 theaters door het hele land aan. Voor Onmeunig Sanne waren meer dan 40 shows uitverkocht. Wat het publiek kan verwachten is entertainment met veel liedjes en uiteraard, zoals Sanne is, een lach en een traan. 

Download hier de biografie en persfoto

Daniël Lohues

Speelperiode: vanaf februari 2017

Nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten, die garant staat voor een onvergetelijke theater-avond.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe ondermeer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de H.T. Buiskool trofee en de Culturele Prijs van Oost Nederland

Download hier de biografie en persfoto

Trijntje Oosterhuis – A Christmas Evening with Trijntje

Speelperiode: vanaf december 2017

In de dagen rondom kerst gaat een lang gekoesterde wens van Trijntje Oosterhuis in vervulling. Ze gaat op tournee langs kerken en theaters. “December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje Oosterhuis. “Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

Tijdens de concerten zing Trijntje in een akoestische sfeer kerstliedjes die dicht bij haart hart liggen, zoals de traditionals Have Yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Uiteraard staan ook haar eigen songs zoals Miss You Most at Christmas Time en What Christmas Means To Me op het programma. 

Download hier de biografie en persfoto