Theater

We weten als geen ander dat het bij het boeken van een succesvolle theatertour gaat om de juiste planning. In samenwerking met artiest, management en theaters maken we het beste plan voor onze artiesten. Een mooie zaal op een goede datum en met een goed marketingplan is het recept voor succes. Geen enorme lijst met producties, maar een select aanbod van acts waarin we 100% geloven.

VVTP R_logo

Bekijk hier een overzicht van ons aanbod voor 2017/2018.
Neem voor meer informatie over het theateraanbod contact op met Patrick Kraakman.

Bertolf

Speelperiode: tournee okt/nov/dec 2016 – kleine zalen

Tijdens Bloedlijn pluist Bertolf een avondlang zijn muzikale stamboom uit. Hij vraagt zich af hoe de platenkast van zijn ouders hem beïnvloed heeft. Zijn die muzikale voorbeelden ook weer familie van elkaar? Hij legt zijn eigen liedjes naast het werk van al die grote namen en stromingen waarmee hij zich verbonden voelt.

Download hier de biografie en persfoto

Fuse

Speelperiode: februari – mei 2018

Het ensemble dat iedere zondagmiddag als huisband van Podium Witteman op tv is timmert flink aan de weg. Zo is deze maand hun debuutalbum Studio uitgebracht en staan er voor het komend voorjaar een tournee gepland. Een nieuwe voorstelling staat voor het voorjaar van 2018.

Download hier de biografie en persfoto

Stephanie Struijk

Speelperiode: oktober – december 2017

 Van de Amerikaanse highway via een Drentse keukentafel naar de intimiteit van het theater. Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend onder de naam Stevie Ann, vertelt in haar nieuwe voorstelling over de muzikale reis door Amerika die ze ondernam met de Drentse troubadour Daniël Lohues, met wie ze tijdens hun reis iedere dag een nieuwe song schreef. Ze verhaalt over kleine geluksmomentjes, ellenlange gesprekken over Neil Young en bier drinken in slaperige stadjes!

Download hier de biografie en persfoto

Miss Montreal

Speelperiode: tournee feb/mrt/april 2017 – zalen vanaf 600 personen

De band onder leiding van Sanne Hans, gaat vanaf maart 2017 weer de theaters in met een nieuwe show. De show wordt nóg muzikaler, nóg meer hilarisch en nóg emotioneler. Tijdens de theatershow zal Sanne, zoals men van haar gewend is, het achterste van haar tong laten zien. Uit het leven gegrepen anekdotes afgewisseld met haar persoonlijke liedjes. Een dagboek over het leven dat ze nu leidt met haar band en alles wat er bij hoort. 

Download hier de biografie en persfoto

Daniël Lohues

Speelperiode: februari – juni 2018

Daniël Lohues neemt u in deze nagelnieuwe voorstelling mee op zijn zoektocht waarbij hij juist vaak dingen vindt waar hij niet eens naar op zoek was. “Zoek je het vuur, blijkt het thuis te branden”. Een nieuwe voorstelling vol levenslust, vrijheid, vrolijkheid, heimwee, fernweh, humor en troost brengt hem en ons via nieuw ontdekte plekjes weer terug bij de grond waarop de vlierstuik het zo goed doet. Zijn nieuwe theatertour heet dan ook ‘Vlier’.

Download hier de biografie en persfoto

Trouble soon be over

Speelperiode: tournee jan/feb/mrt 2017- kleine zalen

Een muzikaal theaterstuk over het ontstaan van de Blues en de hedendaagse popmuziek. Een ongelofelijke verhaal dat verteld moet worden, de muziek die gehoord moet worden en moet blijven bewaard en gekoesterd tot in verdere generaties. De theatershow laat door middel van een passend decor, origineel beeldmateriaal, en natuurlijk muziek, het leven van toen op het platteland en in steden als Clarksdale en Memphis zien.

Download hier de biografie en persfoto

Blaudzun – Tear Gun Theatertour

Speelperiode: november – december 2017

Op Blaudzun’s meest recente album staat ‘Tear Gun’, een lied dat in basis in 2007 ontstond. Bij ieder nieuw album haalde Blaudzun de ruwe diamant onder het stof vandaan, in een boeiende strijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen schoonheid, verhaal en emotie. Die elementen komen terug op de setlijst voor deze tour, waarin ook zijn eigenzinnige vertolking van het Tears for Fears lied ‘Shout’ is opgenomen, dat hij slechts twee keer eerder live voor publiek speelde. 

Download hier de persfoto

Dolly Parton – The Heart Behind The Boobs

Speelperiode: oktober – november 2017

“In de voorstelling wordt de koningin van de countrymuziek geëerd door een unieke verzameling Nederlandse topmuzikanten. Een sprankelende show over geloof, hoop, verlies, succes en een adembenemende verzameling van haar beste liedjes. Een meeslepende vertelling over de grootste vakvrouw die de Amerikaanse popmuziek ooit voortbracht. Kijk mee achter die boezem naar het met Country liefde gevulde hart van Dolly Parton.”.

Download hier de persfoto