Racoon

Racoon bestaat 15 jaar. De band vierde haar verjaardag met de release van het album The Singles Collection. Inmiddels zijn dat er precies 20, waaronder grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ’Oceaan’.

De band speelde op zo’n beetje alle grote festivals en staat steevast voor uitverkochte zalen. Zo ook dit najaar, als Racoon een uitverkochte tour langs bijna twintig theaters doet. De band maakte tevens het themanummer van 3FM Serious Request, getiteld ‘Shoes of Lightning’.

Sinds de bij iedereen bekende megahit ‘Love You More’ (2005) heeft de band op zo ongeveer alle grote festivals, waaronder Pinkpop en Lowlands, gestaan en deden ze uitverkochte zalentours. Dus of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek of om het (festival)publiek massaal te laten meezingen; een optreden van Racoon is gegarandeerd een succes.

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen:              

Racoon - Oceaan

Racoon - Love You More