Lisa Lois

Lisa Lois weet met haar muziek altijd haar fans te raken. Ze scoorde grote hits met ‘Feels Like Home’, ‘Silhouette’, ‘Promises Promises’ en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’. Samen met Ed Struijlaart bracht ze afgelopen jaar de catchy single ‘Made of Stars’ uit. Begin dit jaar is Lisa gestart met de ‘Lisa Lois sings: Adele’ tour. Een succesvolle tournee met uitverkochte zalen door heel het land. Tijdens de show brengt de zangeres een ode aan de Britse ster Adele. Daarnaast werkt Lisa Lois aan nieuw materiaal.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Lisa Lois - Silhouette

Lisa Lois - Hallelujah