Chef’Special

Chef’Special staat bekend om hun energieke liveshows die menig festivalpubliek al heeft laten dansen. Ze serveren een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en ontspannen grooves met stevige gitaren. Denk aan G. Love & Special Sauce, Red Hot Chili Peppers en Jason Mraz. 

Na het release van hun debuutplaat ‘On for the Mrs.’ in het voorjaar 2011 is Chef’Special continu on the road. Ze worden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, touren mee in de 3FM Serious Talent On Tour en staan op Lowlands voor een dolenthousiast publiek.

In de zomer van 2013 trok de band naar Brooklyn, NY voor de opname van een nieuw album. ‘Passing Through’, de opvolger van ‘One For The Mrs.’, is in februari 2014 verschenen. De eerste single ‘Peculiar’ is regelrechte hit, maar het enthousiasme kwam pas echt los toen de heren naar buiten kwamen met het gevoelige ‘In Your Arms’, speciaal geschreven voor Joshua’s overleden vader. De band behaalde met ‘Passing Through’ een nummer 1 notering.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

Delen:              

Chef'Special - On Shoulders

Chef'Special - In Your Arms

Chef'Special - Birds (Official Video)