BLØF

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Dit voorjaar komt het twaalfde studioalbum ‘AAN’ in etappes uit. Het eerste deel met de single ‘Wereld van Verschil’ is inmiddels verschenen. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het hele album.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

BLØF - Open Je Ogen

BLØF - Spijt Heb Je Morgen Maar

BLØF & Nielson - Mannenharten (lyric video)

BLØF - Zo Stil (Live @ Concert At SEA 2012)